Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Chyby procházení na Google Search Console

02. kvě 2017 19:15 #131234
Zdravím vespolek, v nástroji Google Search Console se mi každý den objevují ve výpisu chyby procházení - chyba serveru - kód 500 a neexistující URL. Všechno to jsou adresy odkazující na sportovní boty Nike a pod. Je to pozůstatek napadení webu, kdy se mi v rootu instalace objevil soubor mfavory.php. V současné době by měl být web čistý a lépe zabezpečený (nová hesla, přístup do administrace přes Admin Tools pouze pro povolené IP).
Nicméně podle výpisů jsou na webu stále tyto podvržené odkazy, podle Search Console na tyto adresy odkazuje soubor sitemap.xml, tedy vždy je uvedeno u názvu sitemap nějaké číslo, pokaždé jiné, ale na webu mám pouze jeden aktuální soubor sitemap, je googlem zaindexovaný a dotyčné adresy v něm nejsou. Tak nevím, jestli mám v instalaci pořád nějaký skrytý soubor, který ty odkazy generuje, nebo jestli to má Google někde hluboko zaindexované a prostě to jenom bude nějakou dobu trvat, než se tyto chyby ve výpisech přestanou objevovat. Nesetkal jste se s tím někdo?

Powered by Fórum