Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Phoca Download - multiple download

05. dub 2017 22:57 - 05. dub 2017 23:04 #130707
Phoca Download - multiple download od tonboss
Pokročilý uživatel
Zdravím,
existuje nějaký způsob (plugin), který by umožnil stáhnout například celou složku (kategorii), nebo alespoň stáhnout více souborů najednou (checkbox...).
Co jsem googlil, tak jsem nic adekvátního nenašel.

Dále co se Phoca Download týče, tak zdali lze do specifické ikony (ikony co se zobrazí přímo u souboru v kategorii) vložit foto automaticky.. u velkého množství souborů je dost nepohodlné je přiřazovat ručně.

Díky!

10. dub 2017 18:16 #131022
Odpověď od Bong
Moderátor

tonboss napsal: ...existuje nějaký způsob (plugin), který by umožnil stáhnout například celou složku (kategorii), nebo alespoň stáhnout více souborů najednou (checkbox...).

Jediné rozšíření pro stahování souborů, které toto umožňuje je asi jDownloads...

tonboss napsal: ...Dále co se Phoca Download týče, tak zdali lze do specifické ikony (ikony co se zobrazí přímo u souboru v kategorii) vložit foto automaticky.. u velkého množství souborů je dost nepohodlné je přiřazovat ručně.

Generování náhledů se v tomto typu komponent nenosí. Pro stahování obrázků jsou fotogalerie, nebo třeba i shopy (Phoca Gallery, Phoca Photo, Phoca Cart,...) Komponenta pro stahování souborů, která generuje náhledy a může se chovat jako fotogalerie je Docman.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

11. dub 2017 13:34 #131027
Odpověď od H13
Admin
Ještě doplním, stahování více souborů najednou (např. tím, že se checboxem vyberou, pak se ZIPem zabalí, a poskytnou se ke stáhnutí jako celek) je taková časovaná bomba a možný problém s ohledem na hosting. Pokud si to někdo neuvědomí, dá tuto možnost k dispozici pro velké soubory, plus se k tomu přidají roboti, může nastat problém. Proto bych doporučil chovat se obezřetně při použití této možnosti.

co se Phoca Download týče, tak zdali lze do specifické ikony (ikony co se zobrazí přímo u souboru v kategorii) vložit foto automaticky


Pokud myslíš malé ikony vedle souborů, např. že vedle excelovského souboru se zobrazí ikona pro excel, vedle PDF souboru se zobrazí ikona pro PDF, atd., tak to lze zapnout v nastavení.

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook

Powered by Fórum