Mapa přes celou šířku?

davsev
13. bře 2017 01:33 - 13. bře 2017 01:33 #130510
Zdravím šlo by abych měl mapu přes celou šířku?mám ji na pozici 26. díky za rady
www.zepos.cz/

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Bong
13. bře 2017 21:14 #130530
Šířka modulu je omezena šířkou šablony. Dejte si mapu jinam...

Ale pokud mohu radit, zkuste vyměnit celou šablonu za nějakou responzivní. Firemní stránky by měly být dnes použitelné hlavně na mobilních zařízeních...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od davsev
13. bře 2017 21:17 #130532
responzivní jsem měl, ale bohužel mě zlobí to že mám část webu řešenou jako table a nevím jak upravit header aby byl responzivní

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od zpetr
13. bře 2017 22:14 #130534
a co kouknout např. na
www.rsjoomla.com/joomla-templates/rsvari...joomla-template.html
to je zdarma, řeší problém fixniho menu a má pagebuilder, kterej vám třeba pomůže od tabulek.
Možná se nebudete muset "červenat" při zdůvodnění proč web není responzivni. ;o)
Poděkovali: davsev

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od marvays
17. bře 2017 14:01 #130560

glawid napsal: Zdravím šlo by abych měl mapu přes celou šířku?mám ji na pozici 26. díky za rady
www.zepos.cz/


modul není problém, ale taky záleží, na jakou šířku máš tu mapu. ve zkratce . . . předpokládám, že to máš v custom html modulu na pozici 26. A do toho vygenerovaný iframe z goole mapy?

začal bych tím, že bych si vytvořil div, kterému bych dal výšku stejnou jako je výška mapy. Do toho divu bych vložil druhý, který bych nastavil zhruba tak:
width: 100%;
position: fixed;
bottom: 95px;
left: 0;
Ale musíš to vyzkoušet. První div ti bude držet výšku pozice, protože druhý div z pozice vyjmeš a zobrazíš na celou šířku stránky. Tím výjmutím by se ti stránka o těch 100px zkrátila a mapou by jsi překryl levou stranu.

No a co se responzivity týče, podívej se na JSN Mobilize. Slušný nástroj. Poměrně často ho používám. Dá se použít ve free verzi. Výhodou je, že je to defacto šablona, která se aktivuje na mobilních zařízeních, umíš si v nastavení dostylovat konflikty a hlavně načítat moduly které chceš. Takže mám třeba extra moduly jen pro mobily a naopak.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od marvays
17. bře 2017 14:10 #130562
Jo a prosím tě, mít na firemním webu jako titulek vstupní stránky
<title>Úvod</title>
to je fakt úlet :) Tak než responzivitu, podíval bych se nejdřív na seo.
  1. ten titulek
  2. chybí ti nadpis h1
  3. nevidím faviconu
  4. napiš se jako autor
  5. generator - zakaž ho
  6. využívej jen jednu formu s www/bez www a tu druhou zakaž

jinak:
seositecheckup.com/seo-audit/www.zepos.cz

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.