Joomla 3.6 admin nereaguje
například administrator/index.php?option=com_menus&view=menus ( stránka zůstává prázdná)
ztratí se i favicon joomla .Zkoušel jsem zkopírovat celou novou složku administrator, ale nepomohlo
Část příspěvku je pro nepřihlášené uživatele skrytá. Pro zobrazení celého příspěvku se prosím přihlašte nebo registrujte.
Prosím o radu, kde může být chyba nebo jak něco zachránit.
Děkuji
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Použil jste automatické aktualizace z administrace Joomly?
Po aktualizaci cache vyčistěné? Odhlášení - přihlášení proběhlo?
Používáte Akeeba Backup, nebo alespoň zálohujete jiným způsobem?
To kopírování složky administrator, to bylo přes FTP? Víte, že váš hosting má s podobnými operacemi problém? "Kouzelné tlačítko" na opravu oprávnění v administraci hostingu používáte?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
děkuji za reakci - jsem asi ale pro Vás greenhorn a beznadějný případ - ale přesto děkuji za Vaši ochotu
aktualizace byla minulý týden automatická z J 3-6-4 spuštěná přes administraci, pak jsem ještě dělal úpravy článků, vše bylo jako vždy.
Promazání bylo uděláno (při pokusu nyní se už objeví jen bílá obrazovka), zálohu nemám.
Ano, kopíroval jsem složku admina přes ftp FileZilla, zkoušel jsem verzi ze stažené instalace J 3-6-5, zkoušel jsem nahrát i verzi z J 3-6-4 z jiného mého webu, kde admin funguje.
Kouzelné tlačítko bohužel neznám
Děkuji
Porovnával jsem adminy nově
přenesené s funkčním na jiném webu pomocí TotalCommanderu, našel jsme podezřelý adresář a soubor v rootu admina - viz příloha. Nejdříve jsem je zkusil vyřadit přidáním x do názvu adresáře a názvu souboru -nic, pak jsem je smazal - opět nic nepomohlo.
Principiálně web není až tak velký, ale každopádně nejdříve bych se chtěl pokusit o záchranu.
Je na webu i galerie Coppermine - ta bude také napadená ?
Děkuji za odpověď
A ještě otázka - máte nějaké informaci o nebezpečí z používání Aimy Sitemap, jDownloads, JCE Editor, Coppermine Photo gallery ? JIná rozšíření a ani další moduly jsem tam neměl.
Děkuji
Prvním předpokladem je mít vše aktuální. Pokud jsou ale stránky napadené, škodlivé soubory mohou být rozeseté na webu kdekoliv, popř. mohou být napadené jakékoliv soubory jakéhokoliv rozšíření, nejen jádra Joomly.
děkuji za dřívější odpovědi 19. pro 2016 18:33 Admin Bong , prosím o bližší vysvětlení :
To kopírování složky administrator, to bylo přes FTP? Víte, že váš hosting má s podobnými operacemi problém?
"Kouzelné tlačítko" na opravu oprávnění v administraci hostingu používáte?
Děkuji

www.joomlaportal.cz/forum/9-webhostingy-...spatna-prava-souboru
Protože pak vám Joomla z části, nebo úplně nemusí pracovat. To ale neřeší vaše napadené stránky.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.