Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

zobrazení výsledků vyplněných formulářů na webu

30. lis 2016 11:39 - 30. lis 2016 11:41 #129385
Dobrý den, přicházím s prosbou o radu/nasměrování
Na svých stránkách (které právě tvořím pomocí Joomla programu) bych chtěl spravovat svůj pozorovací deník (stronomická pozorování) jde o to že mám nějaká základní data - tedy kolonky, které bych si po každém pozorování vyplnil (datum, místo pozorování, čím se pozorovalo, co se pozorovalo, plus další cirka dvě tři položky, k tomu krátký popisný text)
Cílem je vytvořit databázi, která bude zobrazitelná na webu v příjemné ale hlavně praktické formě - tedy abych mohl zobrazovat příspěvky seřazené např. dle data, nebo dle místa pozorování, nebo dle pozorovaného objektu - atd ..
Vytvořil jsem si v aplikaci Fabrik formulář, kde mám všechny popisované položky ve formě elements definovány.. mám tedy funkční formulář kde jsou data ... A teď nastává můj problém - nedokážu ta data dostat na frontpage tak aby se mi to zobrazovalo zkrátka jako interaktivní tabulka nebo tak něco. (cílem je dosáhnout veřejně přístupné zobrazení těchto dat k nahlížení)
Jak toho můžu dosáhnout ? Nebo mám zvolit jiné řešení ? jiný plugin či snad uplně jiný způsob ?
Programovat neumím, html ani css na požadované úrovni nedokážu, tak hledám cestu přes redakční systémy a Joomlu.
(tutoriály Joomly i Fabriku procházím, ale nenalézám to potřebné - ten výstup

Budu rád za každou pomoc, děkuji.
M.

01. pro 2016 13:32 #129397
Odpověď od Marek
Uživatel
Už jsem to vyřešil, takže to může moderátor klidně smáznout, díky.
M.

Powered by Fórum