css na jednu stránuku webu

Odpověď od Ernst
07. říj 2016 23:06 - 07. říj 2016 23:13 #128690
já se taky dopracoval až téměř k tomu
body [id="tmpl-9 id101"] #flowers {
    display: none;
}

akorát, že za body nesmí být mezera.
co tam cpe to id="tmpl-9 id101" si nejsem jistý, ale na 90% šablona www.gavick.com/documentation/joomla/temp...nfiguration/gamenews

Přiznám se že už jsem to chtěl vzdát a do zdrojů si nacpat třídy

Nikdy jsem se s tím nesetkal a id s mezerou jsem ještě nikdy neviděl.
tam prostě na některých stránkách nemají být vidět ty kytky, ale ty někdo kdysi přímo vepsal do zdroje šablony (tady ne nějaký modul, či něco spravovatelného) joomlou

každopádně moc díky za pomoc, nejvíc pomohlo to jsfiddle.net/mlasevic/0akx0ar5/ , zbytek bych časem asi dokombinoval

takže úplně správně má být
body[id="tmpl-9 id101"] #flowers {
    background: none;
}

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.