update z J 3.4.x na 3.5.x (3.6.x)
Dobrý den, mám web pod J 3.4.x a chtěl jsem updatovat na 3.5.x ( nebo 3.6.x). Po udatu mám web pouze bílý. Prosím, kde může být chybička? Nechtěl bych prezentaci nechávat pod J 3.4.x. Děkuji
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Již jsem web vrátil na původní verzi J3.4.3.
Odkaz je : spoma.com když tak vám pošlu admin přihlášení na váš mail. Můj mail je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
jinak jsem upgradoval přes administraci Joomly z J 3.4.3 na J 3.6 (ale již dříve jsem to zkoušel z J 3.4.3 na J 3.5.1 se stejným efektem)
Odkaz je : spoma.com když tak vám pošlu admin přihlášení na váš mail. Můj mail je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
jinak jsem upgradoval přes administraci Joomly z J 3.4.3 na J 3.6 (ale již dříve jsem to zkoušel z J 3.4.3 na J 3.5.1 se stejným efektem)
Upgrade z 3.4.x na 3.5 nebo 3.6 je třeba ošéfovat jinak, viz
docs.joomla.org/J3.x:Upgrading_from_Joomla_3.4.x_to_3.5
Záloha FTP i DB předem samozřejmostí. Doporučuji komponenta Akeeba backup www.akeebabackup.com/download.html
MaK.
Záloha FTP i DB předem samozřejmostí. Doporučuji komponenta Akeeba backup www.akeebabackup.com/download.html
MaK.
--- -- -