Zrcadlo JOOMLY
06. čvn 2016 09:23 - 06. čvn 2016 09:29 #127170
Ahoj,
nejsem si jistý, zdali se můj dotaz týká přesně zrcadlení, nicméně bych moc poprosil o radu.
Popíši problém.
Mám joomlu umístěnou na neveřejném serveru (dejme tomu - vnitřní síť) a chci ji umístit ven pod doménu xxx.cz.
Nechci zde ovšem umístit celou joomlu, ale pouze její zrcadlo. Tedy aby se nedala nikterak napadnout, editovat, atd... z venčí.
Máte s tímto nějaké zkušenosti.
Díky moc za radu
nejsem si jistý, zdali se můj dotaz týká přesně zrcadlení, nicméně bych moc poprosil o radu.
Popíši problém.
Mám joomlu umístěnou na neveřejném serveru (dejme tomu - vnitřní síť) a chci ji umístit ven pod doménu xxx.cz.
Nechci zde ovšem umístit celou joomlu, ale pouze její zrcadlo. Tedy aby se nedala nikterak napadnout, editovat, atd... z venčí.
Máte s tímto nějaké zkušenosti.
Díky moc za radu
06. čvn 2016 10:31 - 06. čvn 2016 10:32 #127171
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13

Admin
Ahoj, úplně jsem se přesunul v čase skoro o 20 let dozadu, kdy se dělala zrcadla webů na CD a ta se dávala k časopisům. 
Řekl bych, že v dnešní době - dynamicky se vytvářejících stránek a velkých počtů různých parametrů, které ovlivňují výstup stránky, to bude celkem nelehký úkol.
Jsem celkem zvědavej, jestli na to v dnešní době nějakej nástroj existuje?
Uvidíme, třeba někdo bude mít zajímavý tip.

Řekl bych, že v dnešní době - dynamicky se vytvářejících stránek a velkých počtů různých parametrů, které ovlivňují výstup stránky, to bude celkem nelehký úkol.
Jsem celkem zvědavej, jestli na to v dnešní době nějakej nástroj existuje?

Uvidíme, třeba někdo bude mít zajímavý tip.
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook