Virtuemart nejde nainstalovat na localhost
07. kvě 2016 14:44 - 07. kvě 2016 14:45 #126942
Ahoj, má někdo odzkoušenou verzi Virtuemartu pro Joomlu3.
Pomalu mě to přestává bavit, chtěl jsem to odzkoušet na localu ale pořáde to hází samý error.
To už sem vyzkoušel ale 4tou serii z jejich stránek, řídím se tady tím jejich doporučením jaká verze obchodu pasuje a je kompatibilní s jakou verzí Joomly a kde nic tu nic, strašný.
Error
There was an error uploading this file to the server.
Díky za pomoc
Pomalu mě to přestává bavit, chtěl jsem to odzkoušet na localu ale pořáde to hází samý error.
To už sem vyzkoušel ale 4tou serii z jejich stránek, řídím se tady tím jejich doporučením jaká verze obchodu pasuje a je kompatibilní s jakou verzí Joomly a kde nic tu nic, strašný.
Error
There was an error uploading this file to the server.
Díky za pomoc
07. kvě 2016 16:57 - 07. kvě 2016 17:01 #126946
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
prosím přesnou verzi joomly a VM,
jinak odzkoušeno mnohokrát a bez problémů.
Jaký používáte virtual server?
máte ve Windows nastavena správně oprávnění složek?
pokud to instalujete jako balíček, rozbalte si ho v tmp a nainstalujte ze složky
Máte v PHP.ini nastaveny dostatečné velikosti pro nahrávané soubory?
upload_max_filesize
jinak odzkoušeno mnohokrát a bez problémů.
Jaký používáte virtual server?
máte ve Windows nastavena správně oprávnění složek?
pokud to instalujete jako balíček, rozbalte si ho v tmp a nainstalujte ze složky
Máte v PHP.ini nastaveny dostatečné velikosti pro nahrávané soubory?
upload_max_filesize
08. kvě 2016 10:08 #126952
Odpověď od shockwave
Uživatel
Zdravím, nevíte prosím někdo, proč se v instalaci na localhost Xampp nedostanu dále jak na první stránku instalace, zadám max název stránky, user admin a heslo a dále se nedostanu pořáde mě to hází jen na tuto obrazovku , do nastavení databáze se vubec nedostanu:( děkuji
08. kvě 2016 10:36 #126953
Odpověď od shockwave
Uživatel
Zdravím, verze Joomly je 3.0.3 a Virtuemart je WM3
Rozbalím z instalačního .zip souboru 3 soubory do složky, pak v joomle v extension mangeru vyberu ze složky com_virtuemart 3.0.14 a zmačknu install. Hází mi to hlášku:
Fatal error: Interface 'JObservableInterface' not found in C:\xampp\htdocs\joomla3new\administrator\components\com_virtuemart\helpers\vmtable.php on line 48
Peru se s tím už druhý den a fakt už nevím... Děkuji
Rozbalím z instalačního .zip souboru 3 soubory do složky, pak v joomle v extension mangeru vyberu ze složky com_virtuemart 3.0.14 a zmačknu install. Hází mi to hlášku:
Fatal error: Interface 'JObservableInterface' not found in C:\xampp\htdocs\joomla3new\administrator\components\com_virtuemart\helpers\vmtable.php on line 48
Peru se s tím už druhý den a fakt už nevím... Děkuji
08. kvě 2016 10:55 #126954
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
základní problém je v joomle. Verze 3.0.3 je historická nainstalujte 3.4,8.
VM 3 je nepřesná informace, má za tím ještě dvě čísla.
doporučuji nainstalovat 3.0.14
VM 3 je nepřesná informace, má za tím ještě dvě čísla.
doporučuji nainstalovat 3.0.14
08. kvě 2016 20:47 #126957
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Váš dotaz jsem sloučil do tohoto vlákna protože to vše spolu souvisí. Používejte aktuální verze Joomla a komponent tak, jak vám tu radí ernst. Prostředí (WAMP, XAMP,...) musíte mít také vhodně nakonfigurované pro běh Joomly. Nebo použijte třeba Uniform server, Bitnami či české prostředí Džumláček viz.
www.joomlaportal.cz/forum/10-instalace-j...09-lokalni-instalace
Také je možnost zřídit si účet na nějakém free serveru a pracovat rovnou tam.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
08. kvě 2016 21:12 #126958
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
na www,endora.cz si zřídíte testovací hosting slušných parametrů za chvilinku (samozřejmě doména třetího řádu).
Tím nijak nechci protěžovat endoru ale je to tam jednoduché a rychlé
Tím nijak nechci protěžovat endoru ale je to tam jednoduché a rychlé