Přihlásit se

upload zip file přes formulář

22. dub 2016 16:22 #126734
upload zip file přes formulář od Petr
Začátečník
zdravím

mam adsmanager komponentu a přes vstupní formulář lze přes input file přidat soubor pro odeslání
bohužel se mi v nové joomle nedaří již soubory zip poslat....

je nějaký řešení jak to udělat?

díky.

22. dub 2016 17:07 #126735
Odpověď od Bong
Moderátor

Sonicer napsal: ...bohužel se mi v nové joomle nedaří již soubory zip poslat.....

Jak nedaří? Končí pokus o odeslání nějakou hláškou? AdsManager již tento typ souborů nepodporuje? Nebo...?

Všeobecně: Typ souboru je v použitém rozšíření i v Joomle povolen? Jeho velikost nepřekračuje povolené limity?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

22. dub 2016 20:16 #126737
Odpověď od Petr
Začátečník
no když dám přílohu s koncovkou zip...odpověd joomly

nelze nahrát z bezpečnostních důvodů!

jde o joomla 3.5.1 četl jsem někde že od verze 3.4.5 už nejde zip nahrát

22. dub 2016 20:31 #126738
Odpověď od Cony
Moderátor

Sonicer napsal: jde o joomla 3.5.1 četl jsem někde že od verze 3.4.5 už nejde zip nahrát

A kde jste to slyšel? Jak by se pak nahrávala rozšíření, když z 99% jsou zabalené právě v zip B)
Podívejte se na to co psal Bong - Nastavení správce Médií na povolené typy souborů.

22. dub 2016 21:38 #126739
Odpověď od Petr
Začátečník
tak ted jsem nahraval v media spravci zip...zadna hlaška ale ani se žádny soubor nenahral.....zkusil jsem jpg a ve spravci byl vidět....

tak fakt nevím.

a zip mam v seznamu povolených

22. dub 2016 23:05 #126740
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Sice tuto komponentu neznám, ale podívejte se do nastavení té vaší komponenty, jestli tam není někde seznam povolených přípon souborů. A jestli ano, tak tam zřejmě bude přípona zip chybět. Doplňte ji a mělo by to fungovat.

22. dub 2016 23:50 - 22. dub 2016 23:53 #126742
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Tak jsem se díval na tu komponentu a tak se ptám, proč chcete do inzertní komponenty nahrávat zip soubory? K inzerátům se snad vkládají obrázky a ty nahrávat jdou (odzkoušeno). Jinak komponenta dovoluje nahrávat obrázky typu jpg i png, další jsem nezkoušel.

22. dub 2016 23:57 - 23. dub 2016 00:12 #126743
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Tak mi to nedalo a podíval jsem se do té komponenty a umožňuje nahrávat obrázky těchto typů: jpeg,jpg,gif,png ;)
A jestli jsem se dobře díval, zip a několik dalších je zákázáno, nebo snad chcete, aby vám uživaltel přes vkládaný inzerát podstrčil nějaký script, který vám nadělá na stránkách nějakou neplechu?

Co se týká správce medií, tak když se podíváte do možností nastavení / záložka komponenta, tak tam máte hned první položku povolené typy souborů, kde jsou tyto typy: bmp,csv,doc,gif,ico,jpg,jpeg,odg,odp,ods,odt,pdf,png,ppt,swf,txt,xcf,xls,BMP,CSV,DOC,GIF,ICO,JPG,JPEG,ODG,ODP,ODS,ODT,PDF,PNG,PPT,SWF,TXT,XCF,XLS
Pokud přes správce souborů chcete nahrávat i zip soubory, tak tam musíte tuto příponu doplnit.

23. dub 2016 01:22 #126745
Odpověď od Bong
Moderátor
Zrovna jsem upravoval překlady AdsManageru a nic o nahrávání souborů (tedy mimo obrázků) jsem tam ani nezahlédnul.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.