Nejde smazat (prázdná) kategorie z koše
Clanky je treba smazat a nasledne je i odstranit z kose. Teprve potom se lze zbavit stejne i kategorii. Clanky ale mohou byt i archivovane. Hledejte.
Dokud existuje clanek prirazeny kategorii, nepujde tato odstranit uplne.
Dokud existuje clanek prirazeny kategorii, nepujde tato odstranit uplne.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: jr.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Články i kategorie jsem dříve mazal bez problémů,
v tuto chvíli mám v koši několik kategorií s 0 článků, včetně archivních (viz. příloha), bohužel i přesto se mi nedaří prázdné kategorie odstranit.
Díky za radu.
v tuto chvíli mám v koši několik kategorií s 0 článků, včetně archivních (viz. příloha), bohužel i přesto se mi nedaří prázdné kategorie odstranit.
Díky za radu.
Ohledně hlášky: zapnul jsem si mód debug v systémovém nastavení,
při pokusu o smazání prázdných kategorií na mě žádné varování nevyskočilo, Joomla debug konzole zůstala "sbalená", viz příloha.
Přiznávám, že ladění systému nerozumím.
Díky za radu.
při pokusu o smazání prázdných kategorií na mě žádné varování nevyskočilo, Joomla debug konzole zůstala "sbalená", viz příloha.
Přiznávám, že ladění systému nerozumím.
Díky za radu.
Po zapnutí hlášení chyb se objevila hláška (viz. příloha) týkající se konfliktu s pluginem JSecure Lite (
extensions.joomla.org/extension/jsecure-lite
), pokud to chápu správně.
Je řešením plug-in pozastavit a smazat kategorie nebo se pluginu zbavit anebo úplně jiný postup?
Ano, jsem super správce, nejde smazat žádná kategorie, ani po jedné.
Díky za radu.
Je řešením plug-in pozastavit a smazat kategorie nebo se pluginu zbavit anebo úplně jiný postup?
Ano, jsem super správce, nejde smazat žádná kategorie, ani po jedné.
Díky za radu.
Zdravím, máte v koši nějaké kategorie? Při pokusu o smazání napíše systém nějakou hlášku?
Poděkovali: jr.
Zdravím,
jak jsem psal k předchozím dotazům,
snažím se mazat v koši prázdných kategorií (obsahujících prázdné a zároveň také nearchivované články), nedaří se mazat tyto kategorie hromadně ani jednotlivě, po zapnutí hlášení chyb se neobjevují varovné hlášky - v rámci privilegií jsem super admin.
Nakonec jsem si pomohl promazáním těchto kategorií "natvrdo" v rámci phpmyadmin, což se povedlo, ale zajímá mě hlavně řešení týkající se standardního postupu v rámci backendu Joomly.
Díky za radu.
jak jsem psal k předchozím dotazům,
snažím se mazat v koši prázdných kategorií (obsahujících prázdné a zároveň také nearchivované články), nedaří se mazat tyto kategorie hromadně ani jednotlivě, po zapnutí hlášení chyb se neobjevují varovné hlášky - v rámci privilegií jsem super admin.
Nakonec jsem si pomohl promazáním těchto kategorií "natvrdo" v rámci phpmyadmin, což se povedlo, ale zajímá mě hlavně řešení týkající se standardního postupu v rámci backendu Joomly.
Díky za radu.