vložení formuláře k článku
10. dub 2016 12:03 #126569
Dobrý den, jde prosím vložit odesílací formulář k více článkům?
Moc děkuji za radu a pěkný den, Milan
Moc děkuji za radu a pěkný den, Milan
10. dub 2016 12:46 #126570
Odpověď od Cony

Moderátor
Co to znamená "Odesílací formulář", a co to znamená "k více článkům"? Trochu se rozepište co vlastně chcete...
10. dub 2016 13:03 #126571
Odpověď od Milan

Zkušený uživatel
Děkuji za odpověď,
jedná se mi o to, že mám vytvořenu stránkz s produkty a chtěl bych ke každému přiřadit formulář do kterého by návštěvník vepsal své kontakty a poptal toto zboží. Jedná se o malý počet nespecifikovaných produktů a nechci na to používat Wirtuemart, nebo jakoukoliv nástavbu eshopu.
Stačilo by mi pod každý produkt dát kontaktní formulář co je v kontaktech a nevím jak to udělat a zda to vůbec jde abych nestrácel čas hledáním
Použil jsem šablonu Beez3 v Joomle
Moc Vám děkuji, Milan
jedná se mi o to, že mám vytvořenu stránkz s produkty a chtěl bych ke každému přiřadit formulář do kterého by návštěvník vepsal své kontakty a poptal toto zboží. Jedná se o malý počet nespecifikovaných produktů a nechci na to používat Wirtuemart, nebo jakoukoliv nástavbu eshopu.
Stačilo by mi pod každý produkt dát kontaktní formulář co je v kontaktech a nevím jak to udělat a zda to vůbec jde abych nestrácel čas hledáním
Použil jsem šablonu Beez3 v Joomle
Moc Vám děkuji, Milan
10. dub 2016 20:41 #126574
Odpověď od Cony

Moderátor
Zkuste se podívat na
n3t Contact
- zatím sice v BETA verzi, ale to co chcete umí.
Poděkovali: Milan
11. dub 2016 21:06 #126594
Odpověď od Milan

Zkušený uživatel
Tak jsem rozšíření nainstaloval a hlásí mi to toto:
Warning: require_once..................................................): failed to open stream: No such file or directory in /www/jvmmetal.cz/2016.jvmmetal.cz/plugins/system/n3tcontact/n3tcontact.php on line 553
Nevíte kde by mohla být chyba?
Děkuji, Milan
Warning: require_once..................................................): failed to open stream: No such file or directory in /www/jvmmetal.cz/2016.jvmmetal.cz/plugins/system/n3tcontact/n3tcontact.php on line 553
Nevíte kde by mohla být chyba?
Děkuji, Milan
11. dub 2016 22:15 - 11. dub 2016 22:18 #126595

Jakou verzi Joomly používáte? Jakým způsobem jste plugin instaloval?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor

Jakou verzi Joomly používáte? Jakým způsobem jste plugin instaloval?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
11. dub 2016 22:24 #126596
Odpověď od Cony

Moderátor
Joomlu vidím 3.5, takže otázkou je, jak jste instaloval? A kde tu chybu vidíte?
Zkusil jsem teď plugin stáhnout a nainstalovat na Joomlu 3.5.1, a vše funguje...
Zkusil jsem teď plugin stáhnout a nainstalovat na Joomlu 3.5.1, a vše funguje...
12. dub 2016 18:22 - 12. dub 2016 18:26 #126599
Odpověď od Milan

Zkušený uživatel
Moc děkuji za odpověď a omlouvám se za pozdní reakci.
Plugin jsem instaloval přes rozšíření - instal - instalovat s balíčkem
Chybu vidím když dám článek uložit. Naskočí prázdné okno s chybou.
Formulář je pod článkem vložen a je u něj hláška * Required field Po odeslání se nic neprovede a vyskočí upozornění Invalid address: Milan
Joomlu mám 3.5
Děkuji a pěkný den, Milan
Plugin jsem instaloval přes rozšíření - instal - instalovat s balíčkem
Chybu vidím když dám článek uložit. Naskočí prázdné okno s chybou.
Formulář je pod článkem vložen a je u něj hláška * Required field Po odeslání se nic neprovede a vyskočí upozornění Invalid address: Milan
Joomlu mám 3.5
Děkuji a pěkný den, Milan
12. dub 2016 21:58 #126601
Odpověď od Cony

Moderátor
Aha, že vy jste si odinstaloval komponentu kontakty? Na řádku 553 se používá kód z této komponenty.
Bez té komponenty samozřejmě tento plugin nefunguje.
Bez té komponenty samozřejmě tento plugin nefunguje.
13. dub 2016 17:37 - 13. dub 2016 17:38 #126609
Odpověď od Milan

Zkušený uživatel
Opět moc děkuji,
komponentu kontakty-administrace-verze.3.0.0 mám zaškrtnutou zeleně.
Můžete mi to prosím trochu více popsat?
Kontaktní formulář v kontaktech mi normálně funguje, to ale s tím asi nemá žádnou souvislost.
Děkuji, a přeji pěkný den, Milan
komponentu kontakty-administrace-verze.3.0.0 mám zaškrtnutou zeleně.
Můžete mi to prosím trochu více popsat?
Kontaktní formulář v kontaktech mi normálně funguje, to ale s tím asi nemá žádnou souvislost.
Děkuji, a přeji pěkný den, Milan
14. dub 2016 00:53 #126617
Odpověď od Cony

Moderátor
Zřejmě používáte ještě jiný plugin, který se chová trochu nestandartně.
Zkuste si stáhnout a nainstalovat n3t Contact nyní znovu, jsou tam opravy, které by měly vyřešit oba Vaše problémy.
Zkuste si stáhnout a nainstalovat n3t Contact nyní znovu, jsou tam opravy, které by měly vyřešit oba Vaše problémy.
15. dub 2016 16:43 #126644
Odpověď od Milan

Zkušený uživatel
Moc děkuji,
přeinstaloval jsem n3tcontact a zdá se že plugin funguje, email se odešle ale nad formulářem je stále * Required field
a při uložení se objeví opět prázdná strana s chybovou hláškou
Fatal error: Call to undefined method JApplicationAdministrator::getParams() in /www/domena.cz/2016.domena.cz/plugins/system/n3tcontact/n3tcontact.php on line 572
A teď koukám že je nesprávná cesta k plugínům. Mám web na subdoméně tak by asi měla být správně adresa /www/2016.domena.cz/plugins/system/n3tcontact/n3tcontact.php on line 572
Nemohla by to být příčina problému?
Děkuji a pěkný den přeji, Milan
přeinstaloval jsem n3tcontact a zdá se že plugin funguje, email se odešle ale nad formulářem je stále * Required field
a při uložení se objeví opět prázdná strana s chybovou hláškou
Fatal error: Call to undefined method JApplicationAdministrator::getParams() in /www/domena.cz/2016.domena.cz/plugins/system/n3tcontact/n3tcontact.php on line 572
A teď koukám že je nesprávná cesta k plugínům. Mám web na subdoméně tak by asi měla být správně adresa /www/2016.domena.cz/plugins/system/n3tcontact/n3tcontact.php on line 572
Nemohla by to být příčina problému?
Děkuji a pěkný den přeji, Milan
15. dub 2016 17:49 #126650
Odpověď od Cony

Moderátor
S cestou to nesouvisí. Cesta je správně, jinak by Vám vůbec nefungovala Joomla.
Máte v Joomle cosi podivného, co v administraci spouští Content pluginy, to by se dít nemělo, k tomu nejsou určené.
Co vše máte doinstalováno? Zřejmě se bude jednat o nějaký systémový plugin.
Máte v Joomle cosi podivného, co v administraci spouští Content pluginy, to by se dít nemělo, k tomu nejsou určené.
Co vše máte doinstalováno? Zřejmě se bude jednat o nějaký systémový plugin.
15. dub 2016 18:25 #126653
Odpověď od Milan

Zkušený uživatel
Děkuji za odpověď,
doinstaloval jsem pouze n3tcontact a aktualizoval jsem Joomlu
Teď jsem vytvořil vlastní pole a do něj jsem přidal n3tcontact a na stránkách formulář není, pouze {n3tcontact 1}. Do vlastního poe vkládat nejde?
Děkuji a přeji pěkný den.
doinstaloval jsem pouze n3tcontact a aktualizoval jsem Joomlu
Teď jsem vytvořil vlastní pole a do něj jsem přidal n3tcontact a na stránkách formulář není, pouze {n3tcontact 1}. Do vlastního poe vkládat nejde?
Děkuji a přeji pěkný den.