Anglická abeceda
29. bře 2016 13:48 - 29. bře 2016 13:49 #126428
od SpiderX
Anglická abeceda vytvořil uživatel SpiderX
Dobrý den všem, rád bych vás požádal o navedení, po jakém souboru pátrat a co upravit. Potřebuji rozsáhlejší komponentu na správu kontaktů v Joomle 3.5, jde o cca 500 kontaktů s mnoha údaji o každém z nich - jde i interní databázi uživatelů. Ta, jež je standardně v Joomle obsažená, mi nevyhovuje. Perfektní pro mé účely je komponenta Contact Enhanced
idealextensions.com/joomla-extensions/co...ontact-enhanced.html
. Tato komponenta však zcela ignoruje českou abecedu a nerozlišuje např. S a Š, Z a Ž, apod., a tak jsou kontakty (z pohledu české abecedy) pomíchané. Na podpoře autora komponenty jsem zatím nepochodil. Napadá vás po čem pátrat? Předem děkuji
Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.
29. bře 2016 14:33 - 29. bře 2016 14:34 #126429
od Houbák
Odpověď od Houbák
Komponentu neznám, ale nestačí ty písmena s diakritikou dopsat do modulu Alpha Index Module (viz.
nastavení Alpha Index Module
)
30. bře 2016 20:53 #126445
od SpiderX
Odpověď od SpiderX
Dobrý tip, zkoušel jsem jej, ale ono to naše písmena s diaktritikou nebere vůbec. Proto si myslím, že se bude muset sáhnout do nějakého souboru té komponenty. Bohužel nejsem programátor, takže nevím kam.
31. bře 2016 00:08 #126446
od Pavel
Co to znamená, že nebere písmena s diakritikou? Nezobrazí je nebo je nahradí nesmyslnými znaky?
Odpověď od Pavel
SpiderX napsal: Dobrý tip, zkoušel jsem jej, ale ono to naše písmena s diaktritikou nebere vůbec. Proto si myslím, že se bude muset sáhnout do nějakého souboru té komponenty. Bohužel nejsem programátor, takže nevím kam.
Co to znamená, že nebere písmena s diakritikou? Nezobrazí je nebo je nahradí nesmyslnými znaky?
31. bře 2016 18:44 #126450
od SpiderX
Odpověď od SpiderX
Přikládám vzorek seznamu uživatelů, je tam přesně vidět, že jména jsou řazena bez ohledu na to, zda je S nebo Š. Nastavení zobrazení je dle abecedy, avšak dle anglické, českou to neumí. A to mi právě jde, aby byla jména seřazena správně dle české abecedy.