Chyba obrázků ve firefox

Kamil
06. bře 2016 12:30 #126136
Zdravím, máme u jednoho e-shopu blog. V chromu se vše zobrazuje v pořádku, ale ve firefoxu obrázky nedodržují hranice článku. Nevíte někdo, čím to může být způsobené? Případně, jak to napravit.
blog.chytraopicka.cz/blog
Děkuji

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od H13
06. bře 2016 12:49 - 06. bře 2016 12:50 #126137
Ahoj, no vypadá to, že je to způsobený nějakým pravidlem pro responzivitu. Jakoby se Firefoxu nechtěla měnit velikost obrázků podle aktuálně zobrazenýho boxu.

V kódu je jak bootstrap tak i nejěkej vloženej styl řešící responzivitu. Možná by to chtěl všechno povypínat (pluginy, module, různý css, atd.) a postupně zapínat a zkusit zjistit, jestli tam např. nějaký dvě pravidla nejdou proti sobě :idea:

Phoca Gallery - http://www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie (Joomla!)
Phoca Guestbook - http://www.phoca.cz/phocaguestbook - kniha návštěv (Joomla!)
Phoca Download - http://www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů (Joomla!)
Phoca Cart - http://www.phoca.cz/phocacart - e-shop,...

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Linelabcz
06. bře 2016 17:50 #126144
Zkuste do css přidat něco jako
.tm-content img {
width: 100%;
}

Linelab.cz Tvorba a správa webových stránek Joomla! LINELABOX Vytvořte si Joomla! šablony zdarma

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Kamil
06. bře 2016 22:10 - 06. bře 2016 22:13 #126146
To jsem zkusil a pak nevím proč se každý sloupec natáhl na min-height: cca 2400px, totálně nechápu. (všechno jen ve firefox)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Kamil
06. bře 2016 22:18 #126148
jinak zkusil jsem vypnout a zapnout postupně vše a nic, pořád to samý. Mám pocit že to bude spíše nějaká nevypsaná výjimka pro firefox od autora. Yootheme, jejich šablony se mi líbí, ale support katastrofa.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
06. bře 2016 22:23 #126149
Obrázek získává šířku nadřazeného prvku, což je u Vás odkaz, který má nastaveno float, měl by tedy získat šířku dle obsahu. Firefox se zřejmě s tímto vyrovnává jinak než ostatní prohlížeče (abych pravdu řekl nevím co je správně del specifikace).

Zkuste třeba:
.uk-grid .uk-align-left {
  float: none;
  margin-right: 0;
}

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.