nefunguje upload contendu z artisteeru

Honza
22. úno 2016 10:28 #125988
Ahoj,
nevíte náhodou v čem je problém při nahrátí templatu z artisteeru do joomly 3.4?

template nahraju a když dám nahrát content tak mi to píše

<b>Catchable fatal error</b>: Argument 1 passed to JApplicationCms::loadSession() must be an instance of JSession, array given, called in /data/web/virtuals/125961/virtual/www/libraries/joomla/application/web.php on line 227 and defined in <b>/data/web/virtuals/125961/virtual/www/libraries/cms/application/cms.php</b> on line <b>694</b><br />

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Bong
22. úno 2016 10:41 - 22. úno 2016 10:41 #125989

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Honza
23. úno 2016 13:48 #126001
diky za odpověď...
tak jsem to zkusil jinak, ale stále mám problém, tentokrát jiný...nahrál jsem několik šablon, ale u všem mám problém s menu (submenu). Přestože postupuji podle tutoriálu, tak mi nefunguje menu. Do main menu jsem založil položku jako externí url - misto url vložil # totéž jsem udělal pro podpoložku a do třetí pozice už založil odkaz na článek... Na webu buď vidím všechny položky, podpoložky až do 3 úrovně (mám nastavený modul menu na 1 - vše) a zatrhlé zobrazení submenu....pokud odškrtnu nezobrazit tak vidím jen kořenovou položku. Rád bych, aby šlo na podmenu a článek buď proklikat nebo aby se rozbalovalo po najetí myši.
Přílohy:

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Bong
23. úno 2016 14:32 #126002

Honza21 napsal: ... (mám nastavený modul menu na 1 - vše) a zatrhlé zobrazení submenu....pokud odškrtnu nezobrazit tak vidím jen kořenovou položku. Rád bych, aby šlo na podmenu a článek buď proklikat nebo aby se rozbalovalo po najetí myši.

No vždyť. Musíte na položku kliknout, aby se rozbalila a následně kliknout na rozbalenou, aby se rozbalila třetí....

Když se s Joomlou učíte, zapněte si češtinu a používejte některou z výchozích šablon. Jinak vám zde nemusí být přesně rozumněno, odpovězeno, nebo vám stránky nemusí fungovat správně třeba z důvodu použité šablony.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Honza
23. úno 2016 15:06 #126004
mám jak českou tak anglickou verzi administrace. jde mi o to, že mi ten "proklik - rozbalení" po najetí myši nefunguje. Všude píšou, že mám nastavit na "zobrazit položky" a když to mám tak jsou stále všechny rozbalené (nedají se sbalit) - proto jsem psal, že jsem zkoušel i druhou variantu..

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Bong
23. úno 2016 15:16 #126005
Po najetí myši se nerozbalí?
Nebo po kliknutí se nerozbalí?
Odkaz na stránky?
Hosting?
Použitá šablona?
Nastavení chování položek menu v nastavení šablony?
Použitý modul menu?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.