Špatné zobrazování administrace
19. úno 2016 19:10 #125953
Odpověď od Filip Fober
Uživatel
Cache Joomly jsem mazal a prohlížečem to určitě není, zkoušel jsem různé. Ostatně spustit si úvodní stránku administrace může kdokoliv a podívat se:
cerkovchrista.com/administrator/
19. úno 2016 21:10 #125956
Odpověď od Cony

Moderátor
Já tam nevidím nic špatně. Zkoušel jste jiný prohlížeč? Jiný počítač?
20. úno 2016 11:39 #125959
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Vše je normální...
Já vidím pouze jediný rozdíl oproti standardu: používáte šablonu Hathor namísto ISIS
Já vidím pouze jediný rozdíl oproti standardu: používáte šablonu Hathor namísto ISIS
20. úno 2016 22:43 #125971
Odpověď od Filip Fober
Uživatel
Ano problém je totiž již vyřešen od včerejšího večera
. Bylo to v právech pro složku administrator. Když bylo nastaveno toto, tak byla administrace bez stylů:
jrt-fitness.cz/image/data/a.JPG
Ale když jsem nastavil opravnění ostatních, takže je vše v pořadku: jrt-fitness.cz/image/data/b.JPG
Já jsem si s právy hrál, když byl web hacknut a takto jsem to zmastil...Nechám ty práva tak a je to. Snad nebude web zranitelnější...Díky pánové za pomoc a ať se daří.
Filip

Ale když jsem nastavil opravnění ostatních, takže je vše v pořadku: jrt-fitness.cz/image/data/b.JPG
Já jsem si s právy hrál, když byl web hacknut a takto jsem to zmastil...Nechám ty práva tak a je to. Snad nebude web zranitelnější...Díky pánové za pomoc a ať se daří.
Filip
20. úno 2016 23:36 #125972
Odpověď od Bong

Moderátor
Máte mít nastaveno CHMOD pro složky 755 a soubory 644. Pokud vám hackli web, tak si myslím, že kvůli oprávněním to nebylo. "Hraním si" s právy se lehce můžete dostat do stavu, že se vám Joomla ani správně nezaktualizuje. Takže si pozvánky pro hackery vytváříte vlastně vy sám...