Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Ideální komponenta pro bookování/rezervaci

26. led 2016 18:55 #125499
Ideální komponenta pro bookování/rezervaci od MATUTOicek
Návštěvník
Zdravím,
hledám vhodnout komponentu pro mé potřeby ... o co jde, mám areál ve kterém mám tři služby, potřebuji tedy aby si uživatel na webu vybral datum a zobrazili se mu všechny tři služby vedle sebe a on si podle času (po půl hodinách) mohl vytvořit rezervaci. Používal jsem PBbooking, který stačil protože jsem systém používal pouze pro zobrazení obsazenosti a nikdo si rezervaci udělat nemohl ... situace se ale změnila a já potřebuji aby si lidé rezervace dělali sami, ale ani ne rezervace, spíše žádosti a tu já jakožto administrátor potvrdil v rezervaci, zároveň ale pokud dojde k vybookování určitého času jiný uživatel si o tento čas nebude moci zažádat ... doufám že jsem jasně popsal co od komponenty očekávám, nemáte nějaké rady? Jsem ochotný si za kvalitní komponentu, které splňuje mé potřeby připlatit.

DÍKY MOC!

27. led 2016 09:31 #125504
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
mrkněte na Book It - www.artio.net/cz/joomla-rozsireni/objednavky-a-rezervace
dají se tam nastavit různé delky pronajmu - hodinové / denní...free verze je ke stažení, ale omezená na dvě položky...pro vyzkoušení by mohlo stačit ;)

30. led 2016 08:49 #125528
Odpověď od Petr Janda
Pokročilý uživatel
S Artiem nemam dobre zkusenosti. Presel jsem na Appointment Booking a je to jinsi kafe.

Powered by Fórum