Joomla - Weblinks
Ahoj,
mořím se s odkazama. Vím, že je můžu udělat přes článek, ale to se mi moc nechce, rád bych využil tu komponentu weblinks. Jde o to, že odkazy mám v kategoriích a rád bych zobrazil na jedné stránce vždy název kategorie, odkazy, pak název další kategorie, odkazy které do ní spadají a tak dále. Aktuálně můžu přijít jen na to, že se mi zobrazují názvy kategorií, které se musí rozkliknout na další stránku aby byly vidět odkazy které obsahuje.
Nějaký tip, řešil to někdo? Přijde mi to jako tak samozřejmá věc co by to mělo umět, že určitě někde jen dělám chybu..
Díky!
mořím se s odkazama. Vím, že je můžu udělat přes článek, ale to se mi moc nechce, rád bych využil tu komponentu weblinks. Jde o to, že odkazy mám v kategoriích a rád bych zobrazil na jedné stránce vždy název kategorie, odkazy, pak název další kategorie, odkazy které do ní spadají a tak dále. Aktuálně můžu přijít jen na to, že se mi zobrazují názvy kategorií, které se musí rozkliknout na další stránku aby byly vidět odkazy které obsahuje.
Nějaký tip, řešil to někdo? Přijde mi to jako tak samozřejmá věc co by to mělo umět, že určitě někde jen dělám chybu..
Díky!
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
To je pěkně pitomý....Každopádně díky a kdyby někdo věděl, tak budu jedině rád!
To by zřejmě bylo řešení, ale to už rovnou můžu vložit jako odkazy prostý článek a ten si naformátovat a editovat mám dojem.
Přes ty odkazy mi to přijde nejšikovnější, no..
Přes ty odkazy mi to přijde nejšikovnější, no..
To, co myslim ja, je jednoduchy. Udelas si modul primo z tech odkazu (z komponenty). Nemyslim vytvaret modul "vlastni obsah", ale vytvoris modul odkazy.
zkuste tohle
extensions.joomla.org/extensions/extensi...eblinks/all-weblinks
, ale nemám s tím zkušenosti
Tak to asi bohužel nechápu jak to jednoduše myslíš, zřejmě mi uniká pointa.
No, dotaz byl na Radka, ale to už je jedno. Použil jsem ten plugin a vypadá to docela dobře
crocodilus.cz/index.php/joomla-pages/odkazy
crocodilus.cz/index.php/joomla-pages/odkazy
Taky nevim, na koho to bylo, ale asi na me. Jak jednoduse? No jednoduse si vyvoris modul v Joomle a pouzijes ho do clanku nebo v sablone kam chces. Nevim, jak to napsat srozumitelnej. Funguje to bez problemu. Z tvyho dotazu neni presne jasny, jak to ma vypadat atd. To, co jsem popsal ja, funguje. Nadelas si X modulu z komponenty odkazy a v kazdym muzes mit jiny odkazy.