Uprava článku mimo administraci
Zdravím,
mám takový problém, jde o úpravu článku mimo administraci, hodně toho využívám a dost jsem si na to zvykl, ale po aktualizaci na 3.4.5 se mi zobrazuje pouze html kód a nemohu přijít na to, jak to přepnout, o mne moc nejde, ale stránky si upravuje i majitelka a je to pro ní složitější, to provádět přes administraci.V příloze je screen.
mám takový problém, jde o úpravu článku mimo administraci, hodně toho využívám a dost jsem si na to zvykl, ale po aktualizaci na 3.4.5 se mi zobrazuje pouze html kód a nemohu přijít na to, jak to přepnout, o mne moc nejde, ale stránky si upravuje i majitelka a je to pro ní složitější, to provádět přes administraci.V příloze je screen.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
"Mimo administraci" je trochu zavádějící popis. Říkejme tomu třeba editace článků z uživatelské části stránek nebo z frontendu...
Jaká editor používáte? Je editor povolen pro uživatele z fronendu? Nemá prostě uživatel editor jen přepnutý do zobrazení HTML?
Jaká editor používáte? Je editor povolen pro uživatele z fronendu? Nemá prostě uživatel editor jen přepnutý do zobrazení HTML?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
To není, tam se nezobrazí žádný editor, přeinstalace komponenty také nezabrala, byl jsem nucen udělat obnovu ze zálohy, už to jede jak má.Ono se mi sem tam stane, že to nějaký blb hekne.
doporučuji tuto četbu
bongovo.cz/joomla/40-jak-zachranit-hacknutou-joomlu
a lépe nastavit, aby nešla jen tak heknout
Děkuji, to už jsem pročetl, ale i tak dík moc.