Přihlásit se

Joomla post -> Facebook page

01. lis 2015 17:08 #124278
Joomla post -> Facebook page od Radim
Uživatel
Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda je možné nějak jednoduše dostat jednotlivé posty z kategorie např. auto na facebook stránku auta např.. Tedy post z kategorie na facebookovou stránku?

Děkuji za navedení :)

01. lis 2015 19:21 #124280
Odpověď od Bong
Moderátor
Jedno z nejkomplexnějších rozšíření: extensions.joomla.org/extension/autotweet-ng
dále si povšiměte na odkazované stránce Introduction: Social Channels display, Social Auto publish, Facebook integration, Twitter share, Facebook Share - tyto odkazy vás navedou na další.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

01. lis 2015 20:26 #124283
Odpověď od fwd
Pokročilý uživatel
Taky to řeším, docela by mě zajímalo, než to nainstaluji, jestli lze ovlivnit to, co se publikuje na FB. Nemyslím, který článek, ale jestli jde jen část článku a odkaz, jako to mají např. zde .

Díky.

01. lis 2015 21:36 #124284
Odpověď od Bong
Moderátor
Cokoli si budete přát.

Poděkovali: fwd

10. kvě 2016 09:35 #126972
Odpověď od fwd
Pokročilý uživatel
Dobrý den,
zprovoznil jsem výše uvedené pomocí Autotweet NG (free) a po prvotním nadšení zjišťuji dva problémy:

1. I když mám nastaveno publikovat "text only", FB ukradne fotku a zvěřejní ji. To není ale to hlavní, co mě trápí.

2. Trápí mě následující. Na FB mám profil, ze kterého jsem vytvořil ofic. stránku (instituce nesmí mít profil). Na tom profilu se to všechno publikuje automaticky z Joomly, ale ne na stránku, Potřebuji to na stránku. Nevíte prosím někdo, kde vězí problém?

Všude poslední verze.
Díky za rady.

10. kvě 2016 21:14 #126973
Odpověď od Bong
Moderátor
1. to je možné. FB neustále čachruje se svojí funkčností a co platí dnes neplatí již zítra...
2. problémy jsou většinou v samotném nastavení. Chcete-li publikovat na stránce FB pak musíte aplikaci pro získání App ID/API Key, App Secret, ...atd. vytvářet pod účtem stránky

11. kvě 2016 13:28 - 11. kvě 2016 13:29 #126974
Odpověď od fwd
Pokročilý uživatel
Děkuji za reakci. Bohužel se mně to nedaří.
Mám účet (profil). Pod tímto účtem vytvořím stránku. To je OK. Také pod tímto účtem vytvářím aplikaci, kde získám klíč a propojím s Autotweet. Pak se ale příspěvky publikují na timeline profilu, ale ne na stránky.
Nemohu vytvořit aplikaci pod účtem stránky. Na developers se musím přihlásit pod svým účtem a z toho aplikaci spravovat. Nechápu, kde dělám chybu.

18. kvě 2016 12:57 - 18. kvě 2016 12:57 #127025
Odpověď od fwd
Pokročilý uživatel
Dobrý den,

to tu skutečně nikdo nepoužívá Autotweet pro publikování na facebook stránky?. Nejde mně o publikování na soukromou stránku(profil), ale o FB stránky firmy, školy, obce apod.
Nevím, zda tohle vůbec Autotweet umí. Už jsem prošel všechno možné, ale ani na fórech nic nenašel.

Případně, zda jde na FB nastavit automatické publikování svých příspěvků ze svého profilu na spravovanou FB stránku.

Děkuji za pomoc.

18. kvě 2016 17:35 #127029
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Podívej se na IFTTT.com, pravděpodobně tam najdeš vhodný recept na tvou potřebu.

FB - Twi ifttt.com/recipes/search?q=facebook+profile+to+twitter

FB - FB page ifttt.com/recipes/search?q=facebook+profile+to+facebook+page

MaK.

--- -- -
Poděkovali: fwd

20. kvě 2016 11:05 #127045
Odpověď od fwd
Pokročilý uživatel
MaK, děkuji moc za odkazy, rozchodil jsem to. Dokonce je tam i recept napřímo z webu na stránky.

21. kvě 2016 16:08 #127046
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Fajn, že ti to šlape. IFTTT je mocný nástroj, umí toho ovládat hodně.

MaK.

--- -- -