input type=submit

Ernst
27. říj 2015 20:58 - 27. říj 2015 20:58 #124200
jak v javascriptu zadám, aby tam místo textu byl obrázek?
Nějak to nemohu vygooglit

hovořím o formuláři

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Houbák
27. říj 2015 21:39 #124202

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
27. říj 2015 22:06 #124203
byl jste rychlejší, než jsem to sem stačil napsat
použil jsem
<button  onclick="form()"><img src="../images/tl_refresh_a.png" /button>

ale i tak díky za pomoc

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Houbák
27. říj 2015 22:16 #124204
Špatně uzavíráte tagy, už jsem si toho párkrát ve vašem kódu všimnul. Správně má být
<button onclick="form();"><img src="../images/tl_refresh_a.png" /></button>
Poděkovali: Ernst

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
27. říj 2015 22:38 #124206
nebo
<input type="ímage" src="obrazek.jpg" alt="Odeslat" />

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
27. říj 2015 22:47 #124207
Díky za upozornění, ale ono když to na mně nehodí chybu, tak si toho nevšimnu a jak jsem psal v javascriptu zatím nejsem zběhlý. Bude si to důkladněji kontrolovat.

ale mám ještě jeden dotaz. Protože jsem nucen se na tu předchozí stránku vracet, tak jsem na konec stránky dal návrat o stránku.
ale když tu původní stránku dám reload, změny se hned neprojeví, projeví se až po manuálním reloudu. Dá se s tím něco dělat.
uvádím všechny možnosti které jsem použil, vím, že stačí jen jeden
<script>
     javascript: history.go(-1)
     javascript: history.go(0)
     javascript: document.location.reload ()
     javascript: window.location.reload()
     javascript: window.location.href=window.location.href
    </script>

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
27. říj 2015 22:59 #124210
A kde jste zase přišel na tuhle syntax?
<script>
     javascript: history.go(-1)
</script>
Správný zápis javaskriptu by měl vypadat nějak takto
<script type="text/javascript">
     history.go(-1); // na konci příkazu středník
</script>
Pokud se pohybujete v historii prohlížeč bere údaje z Cache. raději si pořádně pořešte to odeslání formuláře.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
27. říj 2015 23:29 #124213
někde jsem ho přečetl a fungovalo to.

vím, že to není konečné řešení, chci to přepsat pod ajax, ale taky jsem si chtěl vyzkoušet ostatní možnosti, abych to lépe pochopil.


Ale narazil jsem na jiný problém. Pokud je uživatel jen registered, nezapíšou se hodnoty do databáze.
u administratora a superuser není problém.
Nevíte čím to je?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
28. říj 2015 01:09 #124214
problém s databází vyřešen, chyba byla úplně někde jinde, v jiném php

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.