Přihlásit se

Joomla3 problém zo serverom

15. říj 2015 14:20 #123956 napsal igor
Zdravím mám problém zo svojou stránkou, ktorá je naprogramovaná na Joomle3. Keď chcem pozrieť stránku či už z forhendu sexujeme.net/ alebo z sa chcem prihlásiť do administrácie do bekhendu sexujeme.net/administrator/index.php načíta mi čistú bielu stránku . ( Upresním v bekhende mi najprv načíta tabuľku na prihlásenie a keď dám meno a heslo a kliknem na prihlásenie až potom mi načíta bielu stránku ) Ako som už písal ide o stránku www.sexujeme.net ... Prikladám aj screenshot
Môže mi niekto pomôcť ???
Přílohy:

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

15. říj 2015 15:05 #123957 napsal Houbák
Odpověď od Houbák
Zapněte vypisování chyb editací souboru configuration.php v root webu. Najděte v něm položku $error_reporting a místo none napište maximum. Soubor uložte a po opětovném načtení stránky by se měla zobrazit chyba, která neumožňuje zobrazení stránky.

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

15. říj 2015 15:09 #123958 napsal igor
Odpověď od igor
Ďakujem za radu ,ale nakoľko som začiatočník moc som nepochopil čo mam urobiť alebo skôr ako to mam urobiť. Nemôžte to upresniť prosím vás ?

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

15. říj 2015 15:15 #123959 napsal igor
Odpověď od igor
Doménu aj hosting mam zriadené na stránke one.com po prihlásení do ovládacieho panela na one.com tam je možnosť Správa PHP a po kliknutí na ňu tam mám že Chybové správy PHP a možnosť zapnúť a vypnúť ( priložil som screenshot) to je to čo ste mi písal vo vašej odpovedi ?
Přílohy:

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

15. říj 2015 15:32 #123960 napsal Houbák
Odpověď od Houbák
Webhosting one.com neznám, takže nevím, co se stane nastavením přímo tam. Já jsem myslel úpravu souboru, který se nachází na ftp, kde máte nahraný váš web.

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

15. říj 2015 22:10 #123966 napsal igor
Odpověď od igor
TAK SA MI ASI PODARILO PUSTIT TEN ERROR LOG PO NACITANI STRANKY Z frontendu mi to tam nacita toto :
Warning: require_once(/customers/3/c/7/sexujeme.net/httpd.www/components/com_ev_easymodal/models/ev_easymodal.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/3/c/7/sexujeme.net/httpd.www/plugins/system/ev_easymodal/ev_easymodal.php on line 99 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/customers/3/c/7/sexujeme.net/httpd.www/components/com_ev_easymodal/models/ev_easymodal.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/3/c/7/sexujeme.net/httpd.www/plugins/system/ev_easymodal/ev_easymodal.php on line 99

a z backendu tam je toto : ( ale toto je vidiet uuuplne slabulinko skoro som si to nevsimol )
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/3/c/7/sexujeme.net/httpd.www/plugins/system/SEOSimple/SEOSimple.php on line 24 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/3/c/7/sexujeme.net/httpd.www/plugins/system/SEOSimple/SEOSimple.php on line 25 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/3/c/7/sexujeme.net/httpd.www/plugins/system/noextlinks/noextlinks.php on line 32

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

Powered by Fórum