Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

VM3 - Generická varianta produktu

08. říj 2015 10:57 #123847
VM3 - Generická varianta produktu od ma®vays
Návštěvník
Zdravím. Mám dotaz. Máte někdo nějaký námět, jak udělat místo rozbalovacího seznamu generické varianty produktu jeho zobrazení obrázky?

Mám hlavní produkt, který má potomky ve formě barev. Potřebuju docílit toho, aby se jednotlivé potomky nemuselo vybírat pouze ze seznamu, kde budou čísla barev, ale aby se místo toho zobrazil modul s obrázky těch daných generických variant a kliknutím na obrázky by se mezi nimi přecházelo.

Našel jsem od flexibledesign něco, ale není to ono. Tam mám pouze možnost přidat varianty produktů ve formě barvy a jednotlivé volby navázat na obrázky v produktu. Což mi nepomůže, protože já potřebuju těmi obrázkami přepínat mezi jednotlivými potomky.

Prozatím mě napadlo vytvoření jakéhosi vlastního HTML modulu s obrázky a prolinkováním z obrázků na potomky a zobrazením celého modulu jako vlastní pole na pozici.

Powered by Fórum