Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (Včera)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Otevření formuláře v Popup okně.

29. zář 2015 04:15 #123642
Otevření formuláře v Popup okně. od Kamil
Začátečník
Dobrý den,
koupil jsem modul Ajax Popup Contact Form. Potřebuji otevírat formuláře z hypertextových odkazů do popup okna.
Tento modul by to měl umět. Na stránce s dokumentací o tom i něco píšou, ale nedaří se mi přijít na to, jak to mám udělat. Prosím o radu. Už nevím co vyzkoušet.
Děkuji za každou radu.
www.perfect-web.co/joomla-extensions/aja...e/documentation#doc4

29. zář 2015 09:13 #123645
Odpověď od Bong
Moderátor
Co vám máme poradit? Postup je v dokumentaci. Buď tomu nerozumíte, něco z toho děláte špatně, nebo třeba se vám úpravy perou s vaší šablonou.

Požádejte autory rozšíření o radu. Dejte odkaz na stránky s chybou, popište co a jak jste upravoval (případně připojte alespoň screeny), zkuste základní šablonu,...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

29. zář 2015 12:11 #123654
Odpověď od Kamil
Začátečník
Nejsem v tom moc zběhlí. Proto se mi to nedaří. Nerozumím tomu postupu, kde mám vzít ten odkaz a kam má být umístěn ten formulář. Možná bych to potřeboval vysvětlit nějak více po lopatě.
Pokud to chápu správně, tak mám vytvořit nový formulář a pak ho někam umístit. Zobrazit si stránku a odkaz si naleznu ve zdrojovém kódu. Nerozumím tomu umístění.

Powered by Fórum