Problém s google analytics
Zdravím,
nainstaloval jsem plugin google analytics (viz extensions.joomla.org/extension/ganalytics ) Zadal client ID a client secret. Plugin chce po mě po spuštění importovat profil. V nastavení google analytics mám na google redirect URIsKdyž zadám importovat profil v administraci pluginu vyskočí chybová hláška:Nevíte někdo, čím by to mohlo být způsobeno? Díky za odpověď. Případně, který jiný plugin od google na měření statistik používáte. Díky moc
nainstaloval jsem plugin google analytics (viz extensions.joomla.org/extension/ganalytics ) Zadal client ID a client secret. Plugin chce po mě po spuštění importovat profil. V nastavení google analytics mám na google redirect URIs
http://www.domena.cz/administrator/index.php?option=com_ganalytics&view=import
An error occured during data fetch from google.com: HTTP Error: (0) error:0200100D:system library:fopen:Permission denied
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
A vy chcete měřit statistiky (tj. přidat do stránek kód Google Analytics), nebo si v rámci Joomly zobrazovat výsledky? Protože to co odkazujete je to druhé, pokud chcete jen měření, jdete s kanónem na vrabce, bohatě postačí např.
toto
.
Co se týče té hlášky, tipl bych, že na serveru nemáte v PHP povolenou možnost Allow URL fopen wrapper.
Co se týče té hlášky, tipl bych, že na serveru nemáte v PHP povolenou možnost Allow URL fopen wrapper.
Tip: používám Page Analytics pro Chrome
Netřeba pak nic instalovat do Joomly + čísla jsou krásně vidět i vizuálně na stránce. Třeba se bude hodit.
chrome.google.com/webstore/detail/page-a...fgdgglcdacdapkcihcoh
MaK.
Netřeba pak nic instalovat do Joomly + čísla jsou krásně vidět i vizuálně na stránce. Třeba se bude hodit.
chrome.google.com/webstore/detail/page-a...fgdgglcdacdapkcihcoh
MaK.
--- -- -
Plugin se nesnaží zapsat, ale přečíst. Snaží se přečíst data ze serveru Google, a to je mu odepřeno. Vzhledem k hlášce bych to tipl na ono nastavení které jsem psal. Pokud máye přístup k PHP.ini tak měnit v něm, pokud je to hosting tak se porozhlédněte v administraci hostingu, nebo je kontaktujtes tou hláškou a s podezřením na to nastavení.