Joomla 5.3 (17 dub 2025)
15. dubna 2025 byla oficiálně vydána nová verze populárního CMS Joomla – verze 5.3. Tato aktualizace přináší celou řadu vylepšení, vyšší bezpečnost a lepší výkon.
ICAgenda a modul
31. srp 2015 13:17 #123244
Ahoj, zkusil jsem si komponentu ICAgenda a vyhovuje mi, ale chybí mi modul pro výpis akci z jedé (nebo více) kategorie na vybrané pozici. Na stránkách ICAgendy jsem našel informaci o verzi PRO po zakoupení získá další rozšíření. Protože nejsem v angličtině přeborník (ani google translator mi nepomohl) ptám se vás kdo ICAgendu používáte co vše za moduly mohu získat... Mimo podpory a smazání odkazu na ICAgendu...?
Díky moc... r@ki
Díky moc... r@ki
31. srp 2015 13:38 #123245
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
PRO verze obsahuje navíc právě ten modul událostí, nic navíc tam nehledejte... Pak samozřejmě odstranění odkazu, podporu, automatické aktualizace,...
Anglicky ani umět nemusíte, stačí si na konci stránky prohlédnout porovnání. To co je navíc je v textu obarveno: icagenda.joomlic.com/
Anglicky ani umět nemusíte, stačí si na konci stránky prohlédnout porovnání. To co je navíc je v textu obarveno: icagenda.joomlic.com/
31. srp 2015 13:43 #123246
Odpověď od raki

Uživatel
jj to že je tam Module iC event list jsem přečetl, ale už nezjistím co všechno ten modul umí, například i více kategoríí, jestli funguje jen jako JQuery (jako modul kalendáře) nebo je to plnohodnotný event list jako odkaz v menu...?
r@ki
r@ki
31. srp 2015 14:11 - 31. srp 2015 14:13 #123249
Odpověď od Bong

Moderátor
JQuery ano, odkazy si můžete nastavit buď automaticky na podrobnosti události nebo třeba kategorii a modul obsahuje možnosti nastavení:
Filtrování událostí - Filtrovat dle data, Kategorie, Řadit dle data, Počet událostí
Zobrazení informací události - Místo, Město, Datum (& Čas), Info k registraci, Velikost ikony vlastností, Bublinová nápověda, Typ úvodního textu, Délka úvodního textu
Možnosti zobrazení událostí v modulu - Počet sloupců, Formát měsíce, Text záhlaví, Text zápatí
Možná jestli není něco k vidění ve videotutoriálu icagenda.joomlic.com/docs/documentation
Když tak vzneste dotaz přímo na autora. Je to vstřícný člověk.
Filtrování událostí - Filtrovat dle data, Kategorie, Řadit dle data, Počet událostí
Zobrazení informací události - Místo, Město, Datum (& Čas), Info k registraci, Velikost ikony vlastností, Bublinová nápověda, Typ úvodního textu, Délka úvodního textu
Možnosti zobrazení událostí v modulu - Počet sloupců, Formát měsíce, Text záhlaví, Text zápatí
Možná jestli není něco k vidění ve videotutoriálu icagenda.joomlic.com/docs/documentation
Když tak vzneste dotaz přímo na autora. Je to vstřícný člověk.
31. srp 2015 19:12 #123256
Odpověď od raki

Uživatel
Díky za info, ještě jeden dotaz ohledně zobrazení preferoval by jsi
1)
po kliknutí v menu -> zobrazeni článku (joomla) s popisem akce + modul s termíny ICAgenda
nebo
2)
po kliknutí v menu -> zobrazeni kategorie (ICAgenda) s popisem akce, kde již jsou termíny obsažené
Jde mi o kvalitu odkazu, funkčnost, rychlost ad..
Díky r@ki
1)
po kliknutí v menu -> zobrazeni článku (joomla) s popisem akce + modul s termíny ICAgenda
nebo
2)
po kliknutí v menu -> zobrazeni kategorie (ICAgenda) s popisem akce, kde již jsou termíny obsažené
Jde mi o kvalitu odkazu, funkčnost, rychlost ad..
Díky r@ki