Chybová hláška "Error displaying the error ..."
Zdravím, při vstupu na stránky
www.balicistroje.cz
(frontend a backend) se mi zobrazuje chybová hláška "Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Error initialising the session." Co s tím? Díky.
Pokud budete číst tento dotaz a stránky již budou funkční, tak by mě stejně zajímalo, čím to je způsobené. Není to poprvé, co se mi to stalo.
Pokud budete číst tento dotaz a stránky již budou funkční, tak by mě stejně zajímalo, čím to je způsobené. Není to poprvé, co se mi to stalo.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Tipoval bych to na problém se session, nejspíš v databázi v tabulce session. Zkusil bych ji opravit.
Joomla si potřebuje do databáze zapisovat nějaké údaje, takže je nutné, aby uživatel pro připojení do databáze měl práva pro zapisování.
Tohle nemá s uživateli Joomly vůbec nic společného. Jedná se o uživatele databáze. Pokud mu vy nebo váš hosting nezmění práva pro zapisování do databáze, neměla by se tato chyba opakovat.
Z podpory mi napsali, že to může mít souvislost s nedavným překročením velikosti databáze, kdy byl zakázán přístup do databáze, než si velikost databáze navýším. To jsem taky tehdy ihned provedl a stránky od té doby fungovaly. Tak doufám, že už se to nebude opakovat.
No, tohle už je spíš záležitost vašeho hostingu...
Poděkovali: Jan