Jak najít soubor z Firebagu
08. srp 2015 15:39 #122986
od Karel
Jak najít soubor z Firebagu vytvořil uživatel Karel
Přeji všem krásnou sobotu 
rád bych se zeptal na možnost, jak se dá dopátrat soubor, který potřebuji editovat. Ve Firebagu jsem si vyhledal místo pro úpravu výšky prvku (style="height: 520px") ale nevím teď, kde ho mám hledat. V jiných případech vidím v pravém okně Firebagu odkaz na daný soubor ela v tomto případě tento odkaz chybí (viz obrázek a šipka
Dá se nějak jednoduše poradit nebo je to složité a musím hledat a hledat a hledat
))
Moc děkuji

rád bych se zeptal na možnost, jak se dá dopátrat soubor, který potřebuji editovat. Ve Firebagu jsem si vyhledal místo pro úpravu výšky prvku (style="height: 520px") ale nevím teď, kde ho mám hledat. V jiných případech vidím v pravém okně Firebagu odkaz na daný soubor ela v tomto případě tento odkaz chybí (viz obrázek a šipka

Dá se nějak jednoduše poradit nebo je to složité a musím hledat a hledat a hledat

Moc děkuji
Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.
08. srp 2015 16:02 #122987
od Cony
Odpověď od Cony
Firebug v tomto případě ukazuje, že se jedná přímo o styl prvku. Styl tedy není v žádném CSS souboru, ale je buď zakódovaný přímo do HTML (tedy nejspíš šablony), nebo jej k prvku doplnil nějaký Javaskript. Obecně těžko radit, záleží na tom o jaký prvek se jedná. Může to být někde v adresáři šablony v podadresáři html, nebo přímo u příslušného modulu / komponenty / pluginu....
08. srp 2015 16:10 #122988
od Karel
Odpověď od Karel
Děkuji Cony za odpověď,
no trochu jsem se toho obával. Myslím že v tomto případě bude asi nejlepší se dotázat tvůrce šablony a také na podporu Hikashopu. Obojí mám placené ta myslím že by neměl být problém
))
no trochu jsem se toho obával. Myslím že v tomto případě bude asi nejlepší se dotázat tvůrce šablony a také na podporu Hikashopu. Obojí mám placené ta myslím že by neměl být problém