články - číst dále
07. srp 2015 15:53 #122970
Zdravím, nemuzete mi prosim poradit? zadam do clanku text a v nastaveni clanku mam nastaveny text pro cist dale...
ale ! ....
i pres nastaveni v clanku cist dale vidim cervenou caru ale nezobrazi se mi dale ve verejne casti zadna moznost " cist dale " atd...
nemam s tim zkusenosti, muzete mne nekdo prosim navest jak na to?
Dekuji
ale ! ....
i pres nastaveni v clanku cist dale vidim cervenou caru ale nezobrazi se mi dale ve verejne casti zadna moznost " cist dale " atd...
nemam s tim zkusenosti, muzete mne nekdo prosim navest jak na to?
Dekuji
07. srp 2015 17:09 #122973
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Napíšu článek... tento rozdělím na úvodník a tělo článku kliknutím na libovolné místo v textu (tam kde jej chci rozdělit) a kliknu na tlačítko Číst dále (pod oknem editoru).
Takto upravený článek se ve frontendu zobrazuje v závislosti na nastavení hodnoty Zobrazit úvodník v Možnosti článku, toto najdete na několika místech: globálně v Možnosti správce článků, v článku samotném a v nastavení položky menu, ze které článek otevíráte...
Takto upravený článek se ve frontendu zobrazuje v závislosti na nastavení hodnoty Zobrazit úvodník v Možnosti článku, toto najdete na několika místech: globálně v Možnosti správce článků, v článku samotném a v nastavení položky menu, ze které článek otevíráte...
07. srp 2015 18:33 #122975
Odpověď od Jirka
Začátečník
Dobrý den,
takže jsem se od Vás dozvěděůl to co jsme doposud než jsme se ptal dělal a výsledkem v okně je stále veškerý text a efekt " celý článek" nebo " číst dále " i přesto že mám nastaveno zobrazit úvodnmí se nedostavil.
Napadá vás kde by mohl být ještě problém ?
Děkuji
takže jsem se od Vás dozvěděůl to co jsme doposud než jsme se ptal dělal a výsledkem v okně je stále veškerý text a efekt " celý článek" nebo " číst dále " i přesto že mám nastaveno zobrazit úvodnmí se nedostavil.
Napadá vás kde by mohl být ještě problém ?
Děkuji
08. srp 2015 00:23 #122983
Odpověď od Bong

Moderátor
Zkuste zakladni sablonu.
Odesláno z mého HUAWEI U8950-1 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HUAWEI U8950-1 pomocí Tapatalk
27. srp 2015 00:28 #123198
Odpověď od Jirka
Začátečník
Zdravím,
tak co se týče číst dále jsem provedl všechny Vaše rady a nedocílil jsme výsledku zatím. Můžete mi jeste poradit kde by mohl být problém.
Zobrazit úvodník mám - a vidím ho
ale stále také vidím i ty co je pod čarou .
Ikdyž mám nastaveno v možnostech článku vše OK, vlastně se nedeje nic. Jediné co mi funguje zobrazit a nezobrazit úvodník, ale text pod čarou vidím na webu zobrazen stále.
Děkuji za radu co s tím
tak co se týče číst dále jsem provedl všechny Vaše rady a nedocílil jsme výsledku zatím. Můžete mi jeste poradit kde by mohl být problém.
Zobrazit úvodník mám - a vidím ho
ale stále také vidím i ty co je pod čarou .
Ikdyž mám nastaveno v možnostech článku vše OK, vlastně se nedeje nic. Jediné co mi funguje zobrazit a nezobrazit úvodník, ale text pod čarou vidím na webu zobrazen stále.
Děkuji za radu co s tím
27. srp 2015 12:54 #123199
Odpověď od Bong

Moderátor
Víc vám neporadím. To jsou všechny možnosti. Někde máte něco špatně nastavené. Globálně, v článku, v položce menu,...
29. srp 2015 00:58 #123221
Odpověď od Jirka
Začátečník
V tom pripade je chyba v Joomle 3 - posledni verzi., Mam 2 weby se stejnou verzi a ani v 1 pripade to nejde (cist dal )
Nevim nevim ze bych az takhle chyboval
Nevim nevim ze bych az takhle chyboval
29. srp 2015 08:43 #123222
Odpověď od Bong

Moderátor
To by bylo moc jednoduché.
Jaký typ položky menu máte nastaven? Tedy typ položky, která článek zobrazuje?

Jaký typ položky menu máte nastaven? Tedy typ položky, která článek zobrazuje?