Joomla 4.3.2 bezpečnostní aktualizace (31 kvě 2023)
Joomla! 4.3.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 4.x. Také tato verze Joomla pokračuje ve vysokých standardech přístupného webu, rychlosti a bezpečnosti. Joomla 3.10 bude i nadále podporována bezpečnostními opravami až do 17. srpna 2023, což vám pár měsíců na naplánování přechodu na Joomla! 4 a případnou aktualizaci rozšíření na verze kompatibilní s Joomla! 4.
Kontaktný formulár
06. srp 2015 10:32 #122938
Prajem pekný deň
Poraďte mi prosím seriózny kontaktný formulár, taký osvedčený dobre funkčný a ideál grátis. V databázi ich je moc a fakt sa mi nechce ísť cestou pokus omyl.
Ďakujem
Poraďte mi prosím seriózny kontaktný formulár, taký osvedčený dobre funkčný a ideál grátis. V databázi ich je moc a fakt sa mi nechce ísť cestou pokus omyl.
Ďakujem
06. srp 2015 12:49 #122942
Odpověď od Cony

Moderátor
A co od toho formuláře chcete? Základní, který je v Joomle Vám nestačí?
06. srp 2015 14:07 #122945
Odpověď od Tomáš Kudoláni

Začátečník
Priznám sa že nepoznám kontaktný formulár integrovaný do joomly. Ako sa poň dostanem? Poznám len klasický registračný form.
06. srp 2015 14:34 #122947
Odpověď od Tomáš Kudoláni

Začátečník
Našiel som to hneď ako som odpísal. V podstate by to stačilo keby to šlo použiť ako modul, ale to sa nedá teda ak sa nemýlim?
Ja by som potreboval jednoduchý form ako modul, ktorý bude mať polia meno, priezvisko, adresa, tel, email, poznámka a celé to pošle na môj mail.
ďakujem za ochotu
Ja by som potreboval jednoduchý form ako modul, ktorý bude mať polia meno, priezvisko, adresa, tel, email, poznámka a celé to pošle na môj mail.
ďakujem za ochotu
06. srp 2015 15:30 #122949
Odpověď od Cony

Moderátor
Jako modul se to použít opravdu nedá. Chcete-li beta testovat, mrkněte se na
n3t Contact
- umožňuje rozšířit základní kontaktní formulář o libovolné pole, a vložit formulář pomocí pluginu v podstatě kamkoliv (ve Vašem případě do modulu vlastní obsah).