položka menu

Ernst
25. čec 2015 12:03 #122783
Poradíte mi někdo, jak z menu zavolat refresh stránky , případně o stránku zpět.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Bong
25. čec 2015 12:13 #122786
Kdysi to byla i funkce Joomly. Ale uz davno ne. Uzivatele to nepouzivaji od toho je prohlizec. Nemusi se tapat, kam autor tlacitka ukryl.
Zkuste pohledat na JED.Treba tam plugin bude. Nebo si to zprovoznete sam, je to jednoduche. Popis bude na www.jakpsatweb.cz

Odesláno z mého HUAWEI U8950-1 pomocí Tapatalk

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
25. čec 2015 17:13 #122795
Díky za radu, ale na JED opravdu nic není nebo neumím hledat.
Na jak psát web něco je, ale na první pohled z toho nejsem moudrý

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Pavel
25. čec 2015 19:17 #122796
Pro návrat na předchozí stránku lze použít příkaz:
<a href="javascript: history.go(-1)">Návrat na předchozí stránku</a>

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Pavel
25. čec 2015 20:29 - 25. čec 2015 20:30 #122799
Jinak pokud potřebujete v rámci webových stránek udělat refresh, tak to lze např. přes javascript, na odkazu >>ZDE<< máte několik ukázek včetně auto refresh. ;)
Poděkovali: Ernst

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
25. čec 2015 22:57 #122800
To jsem něco podobného našel.
Nemám s tím ale zkušenosti, kam to napsat?
Nešlo by to jak pro blbý?
Nebo se dá z menu zavolat rovnou java script (třeba pomocí nějakého rozšíření?)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Pavel
25. čec 2015 23:04 #122801
Napsal jsem vám do SZ ;)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Pavel
25. čec 2015 23:45 #122804
<script language="javascript" type="text/javascript">
setTimeout("location.reload(true);",5000);
</script>

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Pavel
26. čec 2015 00:06 #122805
Protože jsem u předchozího příspěvku zapomněl dolnit text, tak to napravuji. ;)
Pokud používáte JCE editor, je potřeba nejprve povolit vkládání javascriptu a pak níže uvedený script vložit např. do článku stránky kterou chcete aktualizovat a ta se vám každých 5s obnový. Případně upravit čas 1000=1s.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
02. srp 2015 12:43 - 02. srp 2015 12:44 #122883
teď jsem zapomněl, zda jde takto udělat i modul pro reload (ne automatický, ale na kliknutí)
PS ten modul pro "zpět" pracuje OK, a v nejhorším lze do menu zasunout pomocí css

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
02. srp 2015 17:30 #122885
už jsem to vytvořil, třeba:

<A href = "javascript: document.location.reload ();">
<Img src = "/images/button_refresh_c.png" alt="reload" /> </a>

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.