Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Idea Vložení modulu do článku

17. čvc 2015 17:41 #122676
Vložení modulu do článku od Daniel Novák
Uživatel
Dobrý den, nainstaloval jsem Joomlu a použil tuto šablonu

www.diablodesign.eu/download/56-bicycle-club

a teď mám dva problémy. Potřeboval bych do stránek vložit SLIDESHOW CK (image slider). Rád bych, aby ten image slider byl pod hlavní hlavičkou na pozici 1. článku. Jde nějak vložit modul do článku ? Že by místo 1. článku byl zobrazen tento modul.

A ještě bych měl dotaz tento : V patě článku je odkaz na stránky, kde se dá šablona stáhnout. Prohledal jsem snad všechny soubory a odstranil odkazy, ale tento tam nějak neustále zůstává. Nevím, jak se toho zbavit.

Děkuji za odpověď

17. čvc 2015 21:12 #122677
Odpověď od Tibor Csunyocska
Uživatel
modul sa vola module anywere tym sa dá vložiť vložiť modul hockde aj do článku.

footer:
ak myslíte Designed by.. je to adresar: inc/footer.php
a Copyright je: hlavný adresár súbor index.php riadok 203

;)

Sme spoločnosť, ktorá sa zaoberá hlavne programovaním windows aplikácií a internetových stránok, ale aj servisom počítačov a predajom komponentov. Vznikli sme na základe vášne k programovaniu a potreby uľahčiť každodenné úkony každého z nás. viac na našom webe alebo FB ;)

18. čvc 2015 04:45 - 18. čvc 2015 04:46 #122679
Odpověď od Daniel Novák
Uživatel
Děkuji za pomoc,
ale mám pořád problém s tím vložením modulu.
Ten modul MODUL ANYWHERE nemohu nahrát, poněvadž mám joomla 3.4 a píše to , že to podporuje starší verze.
Tak jsem hledal a pokud použiji příkaz localposition ...... tak se mně tam modul SLIDESHOW CK v tom 1. článku objeví, ale problém je že pouze u některých šablon. A u této ne. Tak si už nevím rady, proč u této šablony se ten modul neobjeví v prvním článku a u jiných ano.

Existuje ještě nějaký způsob ?

18. čvc 2015 09:29 #122680
Odpověď od Bong
Moderátor
Pomocí LOADPOSITION, která je obsažena přímo v Joomla si nahrajete modulu do článku spolehlivě. Jestliže se vám nezobrazuje bude problém buď v zobrazení článku - například nemáte část s modulem zobrazenu (úvodník, celý článek), nebo se modul "pere" nšjakým dalším rozšířením (šablona, plugin, modul,...). Jenže to vám nikdo neřekne, když nedáte odkaz na stránku s chybou.

Pozn.: copyright s odkazem v patičce tam autor šablony jistě nedával jen tak ze srandy, takže jeho odstraněním porušujete licenci pod kterou je šablona distribuována.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum