Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

formuláře a jiné.

08. čvn 2015 01:04 #122075
formuláře a jiné. od tonboss
Pokročilý uživatel
Dobrý den,
měl bych pár otázek k mému webu.
Například na této stránce:
www.profiskoleni.cz/pocitacove-kurzy/sko...xcel-pro-zacatecniky
v dolní části mám formulář, který zatím nefunguje.
Potřeboval bych aby každá karta fungovala zvlášť, tak jak to vidíte. Nyní je to tak, že je to jako jeden formulář a je potřeba vyplnit obě karty. Používám Chronoforms. Pokud je možnost, abych tuto situaci vyřešil i s chronoforms, prosím poradit jak (ne způsobem, že udělám 2 odlišné formuláře).
Pokud to chrono nezvládne, zvládne to RSforms!Pro? (prosil bych kdyžtak stručný popis, jak na to)
Zvládl by RSforms!Pro abych vytvořil pouze jeden formulář a přidělil ho například 50ti kurzům a vždy viděl, z jaké stránky byl formulář vyplněn a zaslán?

Otázka navíc.. - Jakým způsobem byste řešili situaci s termíny kurzů (modul vpravo uprostřed), kde by se termíny po skončení sami přestaly zobrazovat . Dále by třeba na termíny šlo kliknout - tím by se například automaticky propsal termín do formuláře.
Napadá vás nějaké řešení nebo nějaký vhodný nápad, jak to řešit?
Ještě si říkám, že bych to řešil způsobem, kde by měl každý termín zvlášť možnost objednaní, ale nevím vůbec vhodnou komponentu. Ať free nebo klidně placenou.

Budu rád i za ohodnocení stránek:) - I když zatím nejsou zcela otextované a není zatím řešeno SEO.

Děkuji všem za ochotu a odpovědi!

Powered by Fórum