Virtuemart - nelze přidat způsob dopravy a platby
Dobrý den, prosím Vás o radu.
Používám Joomla v. 3.4.1, Virtuemart 3.0.6.4 a snažím se celou dobu přijít na to, proč mi nelze přidat nový způsob platby nebo dopravy ve Virtuemart?
Domnívám se, že je vše dobře nastaveno...vzhledem k tomu že se učím, nevylučuji chybu někde v nastavení. Kdo mi věcně poradí, rád mu daruji odměnu (už si opravdu nevím rady).
Mockrát Vám děkuji.
Používám Joomla v. 3.4.1, Virtuemart 3.0.6.4 a snažím se celou dobu přijít na to, proč mi nelze přidat nový způsob platby nebo dopravy ve Virtuemart?
Domnívám se, že je vše dobře nastaveno...vzhledem k tomu že se učím, nevylučuji chybu někde v nastavení. Kdo mi věcně poradí, rád mu daruji odměnu (už si opravdu nevím rady).
Mockrát Vám děkuji.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Ta žlutá barva menu mi tam moc nesedí, ale jen si tipnu v druhé záložce dopravy (konfigurace) máte nastavený stát a rozsah psč od 00000 - 999999 ? případně u platby měnu prodejce.
jinak už je novější veze VM 3.0.8 tak pokud začínáte risnul bych aktualizaci, ale obou jak VM tak i AIO. V nějaké starší verzi byla chyba v js. (nešlo přidávat zboží), tak jestli vás netrápí třeba i tohle.
jinak už je novější veze VM 3.0.8 tak pokud začínáte risnul bych aktualizaci, ale obou jak VM tak i AIO. V nějaké starší verzi byla chyba v js. (nešlo přidávat zboží), tak jestli vás netrápí třeba i tohle.
Prubnul bych zazalohovat celej web a znovu instalovat VM + AIO řešilo se to tady
www.virtuemart.cz/forum/instalace-a-upgr...ozne-ulozit-produkt/
a celej ten VM je jak pytel blech.
a celej ten VM je jak pytel blech.
to je otázka ;o) přijde mi to celý napalici, protože když bych chtěl mít odladěný shop tam bych měl být někde kolem verze 2.5 a joomla poslední 2,5x.
Tím máte sice funkční shop, ale nepodporovanou joomlu.
Takže mi nezbývá než po každé atualizaci zkoušet mimo ostrý web co přestane fungovat.
Tím máte sice funkční shop, ale nepodporovanou joomlu.
Takže mi nezbývá než po každé atualizaci zkoušet mimo ostrý web co přestane fungovat.