Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Zobrazovat poznamky pri emailoch

23. dub 2015 17:59 #121588
Ahojte,
ja som Marek zo Slovenska. Rad by som vas poprosil o pomoc. Mozno by ste mi vedeli pomoct s dvoma vecami. Nainstaloval som si Fox contact form module. Paci sa mi a rad by som mal pri nom emotikony smajlikov tak ako aj tuna pri pisani fora. Mozno by sa to dalo urobit. Dal som si ho na stranku na bocnu poziciu a pri zlom zadani udajov mi vyhodi chybovu poznamku dvakrat. Aj v Fox contact moduli aj v uvodnom clanku. Rad by som vypol tu poznamku v uvodnom clanku iba a v Fox contact moduli by mohla ostat. Skusal som to vypnut v Global configuration a tam v Server a v Error reporting a aj tak mi dava tu poznamku. Ja som iba na Wamp serveri zatial tak mozno preto. Pomohli by ste mi. Ahojte.
Marek

23. dub 2015 18:50 #121589
Odpověď od Bong
Moderátor
To je jsou otázky přímo na autora rozšíření. Proto jste za modul zaplatil a máte nárok na plnou podporu.

Ale myslím, že smajlíky vám nikdo neudělá, jedná se o emailovou zprávu a tam se obrázkoví smajlíci nevkládají. Naopak, podle toho kde email zobrazujete vám aplikace obrázkové smajlíky sama vyrobí...
Podobně to bude se zobrazováním zpráv. Zobrazujte modul tam kde to autor zamýšlel původně (viz. demo). jinak tipuji, že bez úpravy šablony toto nezmizí (ale pak vám nemusí chodit zase zprávy a upozornění z jiných rozšíření...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

23. dub 2015 19:15 #121591
Odpověď od Marek
Uživatel
Ahoj Bong,
dakujem ti za odpoved. Mozno by si mi s tym vedel pomoct. Mozno by si mi mohol napisat ako upravit sablonu. Ja mam trochu zvlastnu stranku a ta poznamka mi narusa poziciu inych casti stranky. Rad by som vypol tu poznamku nadobro. Hoci tym zrusim poznamky inych rozsireni. Autor Fox contact formulara neodpisal na moju poziadavku. Podobny formular ma Rs comments aj so smajlikmi a to sa pouziva iba na komentare. Mozno by si mi vedel poradit iny formular so smajlikmi ako tu ma toto forum. Mozno sa da upravit aj Rs comments. Pomohol by si mi. Dakujem.
Marek

23. dub 2015 20:35 - 24. dub 2015 06:35 #121594
Odpověď od Bong
Moderátor
Tak k čemu vlastně ten formulář potřebujete? Chcete mít na stránkách možnost aby vám návštěvníci napsali emailovou zpravu z formulare, nebo chcete návštěvníkům umožnit komentáře?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

24. dub 2015 17:54 #121614
Odpověď od Marek
Uživatel
Ahoj Bong,
dakujem ti za odpoved. To som uviedol ako priklad. Rad by som mal kontaktny formular s ikonkami smajlikov. Mozno by si mi s tym vedel pomoct. Mozno by si mi vedel pomoct aj s vypnutim chybovych sprav. Pomohol by si mi. Prosim, dakujem.
Marek

24. dub 2015 19:24 - 24. dub 2015 19:25 #121616
Odpověď od Bong
Moderátor
Možnost formátování textu a tedy i smajlíci do podobných formulářů nepatří. Je to v tomto případě k ničemu.
Zkuste si najít nějakou jinou komponentu... [url=http://extensions.joomla.org/extensions/extension?searchall=html+email+formular&filter[tags][]=&filter[core_catid]=&filter[includes]=&filter[versions]=&filter[type]=&filter[hasdemo]=&filter[newupdated]=&filter[score]=&dir=DESC&limitstart=&controller=filter&view=extension&layout=list&Itemid=145&clearorders=0&clearfilters=1]Pohledejte na JED [/url]

Zprávy na webu vypnete například úpravou index.php šablony, jedná se tuším o:
Code:
j<doc:include type="message" />

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum