Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Zoo nebo jiné events

14. dub 2015 13:44 #121350
Zoo nebo jiné events od raki
Návštěvník
Ahoj řeším v joomle složitější databázi akci a potřebují poradit jakou komponentu zvolit.

Jde mi hlavně o evidenci pořádaných akci spojenou s databázi místa konání a evidence účastníků, lektorů, Potřebuji mít možnost i jednotlivé skupiny oslovit hromadným emailem. Vidět kolik lidí je přihlášeno na akci a hlavně možnost vidět akce uspořádané například jako google kalendář. U jednotlivých účastníků potřebují přidat i další pole jako například otec, a kontakt (protože jsou to i akce pro děti - tábory).

Momentálně mi nejvíce vyhovovala komponenta RedEvent spojena s RedForm, (mám zakoupenou) ale pro klienta dělalm stránky, ale v joomla 3 a komponenta RedEvent je jen do verze 2,5...

Momentálně jsem ve stadiu kdy jsem se rozhodl pro komponentu zoo ale tam nevím jak udělat aby se při vstupu na termín zobrazilo tlačítko pro přihlášení na akci (do menu ho dostánu) a hlavně jak mohu omezit počet účastníků (lze omezit počet záznamu na uživatele ale počet záznamu na celou akci jsem nenašel.)

Potřebují poradit jakým směrem se vydat líbí se mi zoo ale nejsem si jistý s doladění a konečným řešením. Nebo mu doporučíte nejsou sofistikovanou komponentu evrntu?

Ještěr jeden dost dobrý důvod pro řešením. Zoo je že momentálně délka evidenci v Excelu jj vidíte dobře v dnešní době databázi....

Díky raki

15. dub 2015 20:25 #121380
Odpověď od raki
Návštěvník
Můžete někdo aspoň poradit, když už nesmíte ani naznačovat :-). ?

Powered by Fórum