Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Formulář pro každou stránku

02. dub 2015 20:44 #121211
Formulář pro každou stránku od tonboss
Pokročilý uživatel
Dobrý den,

dělám web s kurzy, kurzů je asi 25 a potřebuji, aby každý kurz měl nějaký jedinečný formulář (objednávkový), kde bych viděl, jaký kurz byl objednán, nebo k jakému mi přišel nějaký dotaz. Nerad bych pro každý kurz vytvářel jedinečný formulář (modul) - tedy pokud nebudu muset.

Šlo by něco takového například v ChronoForms, nebo jiné free komponentě, nebo byste spíš doporučovali nějakou placenou?

Díky

02. dub 2015 20:52 #121212
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Osobne doporučujem priplatiť si za RSForm Pro. Čo sa týka formulára , ak sú polia rovnaké najjednoduchšie je vytvoriť ako prvé políčko s rozbalovacím zoznamom kde si vybieriete druh kurzu a do emailu príde čo si nastavíte. Pokiaľ sú polia rozdielne riešil by som to viacstránkovým formulárom kde na prvej stránke bude výber kurzu a potom presmerovanie na danú stranu formulára s požadovanými poliami. Potom buď v administrácii vidíte kam to patrí prípadne si zase nastavíte čo má prísť do emailu.25 samostatných modulov by som riešil až ako poslednú možnosť - ale fantázii sa medze nekladú ;)

Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Poděkovali: tonboss

Powered by Fórum