Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Jaký formulář?

13. bře 2015 23:41 #120892
Jaký formulář? od Dušan
Uživatel
Dobrý den, předem se omlouvám za hloupý dotaz, ale chtěl bych poradit, jakou komponentu případně modul zvolit pro vytvoření objednávkového formuláře. Už jsem zkusil Breezing forms, ale nejde to tak jak bych si představoval.

Chtěl bych, aby když zákazník vybere z Checkbox group jednu nebo nekolik položek, tak aby se mu otevřela další okna pro výběr například rozměrů a k tomu připsaný počet kusů. (Například 1. výběr: Mobil, tablet, PC ... - zákazník chce mobil a tablet, Zobrazí se výběr modelů pro zaškrtnuté položky - vybere jeden nebo více modelů a k nim bych potřeboval ještě připsat počet ks., vybrat barvu, velikost paměti a jiné)
Je mi celkem jedno, zda to bude na několik stránek (myšleno, vyberu v 1. stupni, kluknu další, vyberu 2. ... nebo se to bude postupně otvírat na jedné stránce, ale nechi formulář ve kterém si musí zákazník vybrat z miliónu nabídek hned.

Děkuji moc za pomoc.

14. bře 2015 08:45 #120895
Odpověď od Bong
Moderátor
V tomto případě použijte nějakou komponentu pro shop.

Viz. článek: E-shopy zdarma pro Joomlu .

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum