Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Joomla a SEO optimalizace pro vyhledávače

10. bře 2015 23:09 #120811
Dobrý večer vespolek,

měl bych prosbu o radu s optimalizací pro vyhledávače. Dříve stačilo v administraci napsat klíčová slova a během pár dní se nový web začal propisovat do vyhledávačů. V současné době bojuji s dvěma weby, které se chovají jako "neviditelné" z pohledu vyhledávačů. Přátelské URL pokládám za samozřejmost.

Prosím o radu, jak své weby mohu zviditelnit, bez nutnosti placení drahých pozic ve vyhledávačích.

Děkuji za radu

10. bře 2015 23:30 #120812
Odpověď od Cony
Moderátor

necesap napsal: Prosím o radu, jak své weby mohu zviditelnit, bez nutnosti placení drahých pozic ve vyhledávačích.

Pokud vím, tak taková služba neexistuje, nelze si zaplatit pozici ve vyhledávači (můžete jedině zaplatit firmě, která Vám poradí jak na lepší pozici) :)

Existuje asi jen jediná obecná rada - mějte kvalitní, unikátní a zajímavý obsah. A v obsahu si vhodně zvolit nadpisy, titulky stránek, zvýrazněná (tučně) slova a slovní spojení apod.

Ostatní věci jsou už v podstatě jen doplňky - dobrá struktura HTML, META popisy, hezká (SEF) URL, různé další META tagy apod.

Klíčová slova (ve smyslo META Keywords) už poměrně dlouhou dobu nic neznamenají.

NEzapomeňte si také zkontrolovat, jestli se vyhledávače na Vaše stránky vůbec dostanou (např. v Google Webmaster Tools - Zobrazit jako Google Bot) - použitím různých bezpečnostních rozšíření, nebo nevhodným robots.txt jste jim mohl přístup zablokovat...

Powered by Fórum