Vytvoření článku
zkuste třeba User Article Manager:
www.joomlaportal.cz/forum/search?query=u...anager&childforums=1
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Manager vam umožní přehledně zobrazovat a spravovat články aktuálního uživatele (nebo všechny dle nastavení),
Neumožní (alespoň dle mého) upravovat zobrazování položek v editoru, to je spíše práce pro editor a jeho nastavení.
Možná prubněte použít výchozí styl pro editor aby to nepřebíral css ze šablony. Mohlo by to být přehlednější než ty obrázky nahoře.
Neumožní (alespoň dle mého) upravovat zobrazování položek v editoru, to je spíše práce pro editor a jeho nastavení.
Možná prubněte použít výchozí styl pro editor aby to nepřebíral css ze šablony. Mohlo by to být přehlednější než ty obrázky nahoře.
Znovu se vracím k problému, který jsem zde popsal dříve.
Joomla je přeinstalovaná a problém se vyskytuje stále. Podle všeho je chyba v šabloně - nedokáže správně zaskriptovat vzhled "přidání článku".
Protože se mi šablona, kterou jsem si vybral líbí (a u jiných šablon nemám jistotu, že se neobjeví jiná chyba), potřeboval bych šablonu opravit. Nejsem takový programátor ani znalec joomly, abych si s tím sám poradil. Najde se někdo, kdo by se v šabloně povrtal, případně poradil (podrobný) postup, jak chybu opravit.
V obrázcích ukazuji, jak to vypadá v obou šablonách (dobré a špatné).
Joomla je přeinstalovaná a problém se vyskytuje stále. Podle všeho je chyba v šabloně - nedokáže správně zaskriptovat vzhled "přidání článku".
Protože se mi šablona, kterou jsem si vybral líbí (a u jiných šablon nemám jistotu, že se neobjeví jiná chyba), potřeboval bych šablonu opravit. Nejsem takový programátor ani znalec joomly, abych si s tím sám poradil. Najde se někdo, kdo by se v šabloně povrtal, případně poradil (podrobný) postup, jak chybu opravit.
V obrázcích ukazuji, jak to vypadá v obou šablonách (dobré a špatné).
Bootstrap je sada stylů, které Joomla používá např. v administraci. Šablona je používat nemusí (a Vaše nepoužívá), ale pak by si měla pořešit stylování formulářů sama, což ta Vaše očividně nedělá. Pokud by jste tedy chtěl řešit, znamenalo by to tak jak tak zásah do šablony. Nejjednoduší by mohlo být ono přidání Bootstrap, ale zase by to mohlo ovlivnit více věcí. Zkuste napsat na podporu k té šabloně, třeba Vám poradí.
Pouzit jinou sablonu by nemel byt problem. Proste ji priradite polozce menu...
Spis se zamyslete zda nevymenit sablonu celou. Bez botstrap je dnes delat web trochu mimo. Mobily a tablety se pouzivaji cim dal vice a dle meho to bude prvni kritika, kterou si sliznete. Stranky musi byt pouzitelne pro kazdeho.
Spis se zamyslete zda nevymenit sablonu celou. Bez botstrap je dnes delat web trochu mimo. Mobily a tablety se pouzivaji cim dal vice a dle meho to bude prvni kritika, kterou si sliznete. Stranky musi byt pouzitelne pro kazdeho.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.