Stránka s vlastním PHP
05. bře 2015 14:41 #120657
Odpověď od Jakub Filip
Uživatel
Děkuji za další podnět ke studiu.
Dle rady jsem vytvořil soubor metadata.xml a přidal jsem ho do komponenty. V administraci již komponentu vidím a mohu ji přiřadit k položce v menu. Stále však na stránce (site části) nevidím modul, který jsem této položce nabídky přiřadil. Nevíte v čem by to mohlo být?
Dle rady jsem vytvořil soubor metadata.xml a přidal jsem ho do komponenty. V administraci již komponentu vidím a mohu ji přiřadit k položce v menu. Stále však na stránce (site části) nevidím modul, který jsem této položce nabídky přiřadil. Nevíte v čem by to mohlo být?
05. bře 2015 15:31 #120660
Odpověď od Cony

Moderátor
A komponenta jako taková funguje? Pak to s ní nebude mít co dělat, (pokud tedy např. neobsahuje nějaký neuzavřený div apod.) Spíš to už bude něco s nastavením toho modulu...
Poděkovali: Jakub Filip
08. bře 2015 17:43 #120738
Odpověď od Jakub Filip
Uživatel
Komponentu jsem prošel ještě jednou a zdá se mi OK, i správně funguje. Nastavení modulu jsem taky prošel a pokud ho přiřadím jiné položce z menu, tak se zobrazí.
Jelikož už nevím v čem by to mohlo být, tak bych velmi uvítal pomoc. Rád poskytnu i dočasný přístup do administrace, ale samozřejmě přes soukromou zprávu.
Jelikož už nevím v čem by to mohlo být, tak bych velmi uvítal pomoc. Rád poskytnu i dočasný přístup do administrace, ale samozřejmě přes soukromou zprávu.