Favicon
Chtěl jsem si změnit favicon, ale nedaří se.
ve zdrojovém kódu stránky jsme si sice našel, že ikona se nachází v: templates/moje_šablona/favicon.ico, ale i kdyř hledám ve správci médií i ve správci šablon, tento soubor jsem nikde nenalezl.
Je ještě nějaké jiné místo, kde by mohl být?
ve zdrojovém kódu stránky jsme si sice našel, že ikona se nachází v: templates/moje_šablona/favicon.ico, ale i kdyř hledám ve správci médií i ve správci šablon, tento soubor jsem nikde nenalezl.
Je ještě nějaké jiné místo, kde by mohl být?
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Třeba v rootu Joomly, ale i jinde. Ve výchozí instalaci Joomly jsou favicon například ve složkách:
administrator\templates\hathor\favicon.ico
administrator\templates\isis\favicon.ico
installation\favicon.ico
templates\beez3\favicon.ico
templates\protostar\favicon.ico
Nevíme jak máte web udělaný, jako šablonu používáte. Buď dejte alespoň odkaz na stránku s chybou, nebo zkuste začít používat funkci vyhledávání...
administrator\templates\hathor\favicon.ico
administrator\templates\isis\favicon.ico
installation\favicon.ico
templates\beez3\favicon.ico
templates\protostar\favicon.ico
Nevíme jak máte web udělaný, jako šablonu používáte. Buď dejte alespoň odkaz na stránku s chybou, nebo zkuste začít používat funkci vyhledávání...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Podívejte se do : přes menu Systém/Globální nastavení a zde zvolte v levém sloupci Správce médií a pokud tam máte vedle nápisu Cesta ke složce obrázků případně Cesta ke složce souborů napsáno images, tak se do složky se šablonou přes správce medií nedostanete. Jak vám napsal Bong i já dělá se to přes FTP.
Nebo si jednoduše nainstalujte Phoca Commander a máte správu souborů jako víno. Nezpomeňte na češtinu
.
phoca.cz/phocacommander

phoca.cz/phocacommander
Obrázky pro slideshow jsem vkládal v nastavení šablony.
Vezmu-li složku šablony, favicon je v hlavní složce šablony.
Ve složce images jsou složky slideshow, kde jsou původní soubory (ne ty mou nahrané a na stránkách fungující) a složka system, pak je tam hafo obrázků, které se porůznu objevují na stránce - s těmito soubory problém není, ty mohu v administraci přejmenovat, nahrát a podobně.
Problém vidím a atributech - je tam nastaveno 644 a neí možná změna - při pokusu o změnu se objeví chyvové hlášení - atributy vzdálených souborů nelze měnit.
Vezmu-li složku šablony, favicon je v hlavní složce šablony.
Ve složce images jsou složky slideshow, kde jsou původní soubory (ne ty mou nahrané a na stránkách fungující) a složka system, pak je tam hafo obrázků, které se porůznu objevují na stránce - s těmito soubory problém není, ty mohu v administraci přejmenovat, nahrát a podobně.
Problém vidím a atributech - je tam nastaveno 644 a neí možná změna - při pokusu o změnu se objeví chyvové hlášení - atributy vzdálených souborů nelze měnit.
Problém v CHMOD (644) není. Problém je ve vlastníkovi složek a souborů. Už samotnou instalaci Joomly jste dělal špatně. Viz.:
www.bongovo.cz/joomla/12-jak-spravne-nainstalovat-joomlu