Přihlásit se

Joomla 5.0.1 a 4.4.1 bezpečnostní vydání (29 lis 2023)

Joomla 5.0.1 a 4.4.1 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 4.x. a 5.x.

Formuláře - iframe

11. úno 2015 13:22 #120127
Formuláře - iframe od Tomáš
Uživatel
Zdravím,

chtěl bych moc poprosit o radu. Je možné zrealizovat v rámci joomly 3 a nějakého vhodného komponentu pro formuláře a kterého, že by bylo možné vytvářet formuláře - více různých formulářů na jedné webové stránce a poté by se dalo nějak - neví jak vygenerovat iframe kód, který by se vložil na jinou webovou stránku nebo i více různých webových stránek a na této webové stránce, na který bych vložil iframe kód, tak by se zobrazil formulář a tvářil by se, že je součástí dané webové stránky a když by jej někdo vyplnil, tak by se všechny údaje evidovali do administrace v rámci webové stránky, kde byl formulář vytvořený. Také bych potřeboval, aby ta komponeta na formuláře měla dobrou administrativu, tedy možnost spravovat data, které se získají z vyplněného formuláře - tedy aby bylo možné tvořit různé skupiny, aby se umělo i evidovat IP adresa toho, kdo to vyplnil apod. ..... docela se mi líbí, jak to funguje u wufoo.com - ale chtěl bych něco levnějšího, viz jak popisuji výše. Moc děkuji za radu.

11. úno 2015 16:03 #120139
Odpověď od Bong
Moderátor
Jakákoli komponenta na vytváření formulářů, která vám vyhovuje.
Prostě jen pak formulář zobrazíte na stránce bez dalších modulů a vzhledu běžné šablony vašich stránek. Tuto ořezanou stránku si pak pomocí iframe zobrazíte kde libo.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

11. úno 2015 16:23 #120144
Odpověď od Tomáš
Uživatel
Děkuji za radu,

mohl byste mi prosím poradit, kterou komponentu na formuláře byste mi doporučil, aby tam byla velmi funkční správa dat, které někdo vyplní ve formuláři - jako je například vytváření skupin a tam data zařazovat, poté export dat, poté i by se mi líbilo, nevím zda to existuje, že by bylo možné předpřipravit email a ten na kliknutí by se zaslal na konkrétní email ze seznamu vyplněných dat.

Jsem v kódování naprostý laik - jak vygeneruji správný iframe kód? Moc děkuji za radu.

13. úno 2015 12:26 #120164
Odpověď od Tomáš Vyhnálek
Uživatel
RSForm

WebTOM - Webdesign & tvorba webu: www.web.tom-vyhnalek.cz

16. úno 2015 16:58 #120213
Odpověď od Tomáš
Uživatel
Děkuji moc za dopoučení RS Form - psal jsem jim tam a sdělili mi, že automaticky RS Form neumí generovat iframe kód pro formulář - Jak se tedy správně vytvořit iframe kód, aby to fungovalo. Děkuji za radu

Powered by Fórum