Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Komponent pre e-trhovisko (ebay)

08. úno 2015 16:08 #120082
Komponent pre e-trhovisko (ebay) od xxldzxx
Návštěvník
Zdravim,
Cchel by som spravit stranku v style ebayu, cize nejake elektronicek trhovisko, kde by ludia predavali svoje produkty a uctovat si az to provizie. Aky komponent by ste mi odporucali ? Nasiel som zatial, ze najlepsi je "Joomla Virtuemart Multi Vendor Marketplace" ( store.webkul.com/Joomla-Extensions/Jooml...dor-Marketplace.html ). Je to vlastne rozsirenie pre Virtuemart.
Existuje este lepsia moznost?

Popripade mam opustit Joomlu a reisit to cez iny redakcny system ?

Dakujem za odpoved.

08. úno 2015 16:23 - 08. úno 2015 16:24 #120083
Odpověď od hrackar
Pokročilý uživatel
Dobrý den,

pokud chcete něco ala styl ebay tak zpravidla to bude systém na zakázku, bude určitě za potřebí mít jasnu vizi co systém má umět, připravit si slušnej balík peněz a pak Vás nemusí trápit jestli to chcete na Joomla!, Word Press nebo Drupal atd atd.

Pokud to chcete rozjet v malém a nechcete do toho vrazit balík, kterej by byl potřeba tak bych raději na podobný systém zapoměl. Zpravidla podobné systémy jsou ideální pokud se vytvoří rozšíření ať pro Joomla! nebo jiný systém na míru Vašim potřebám a tomu co od systému očekováte.

Ve chvíly kdy to postavíte na nějakém hotovém řešení, které si stáhnete například s JED bude to fajn do doby než budete řešit specifické úpravy a to zejména specifické funkce. Buď narazíte na problém s budoucí aktualizací rozšíření a potažmo celého systému a nebo budete řešit stálá omezení kdy Vám může nějaký vývojář sdělit odpověd typu:

*) U toho nepomůže přepis výstupu je potřeba udělat zásah do jádra, znemožní se aktualizace rozšíření

Nebo budete dodělávat kupu pluginů a modulů. Tím Vás samozřejmě nechci odradit, ale pokud máte v plánu dělat podobný systém na nějaké vyšší úrovni a né čistě jako hobby tak asi nemá význam řešit hotovky.

V konečném důsledku prostě záleží co od toho systému očekáváte. Asi začněte studovat rozšíření na extensions.joomla.org a prostě uvidíte.

Powered by Fórum