Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (Včera)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Export z jEvents do Google Calendar

05. úno 2015 19:37 #120038
Ahoj,

řeším pro mě dost podstatnou věc. Na webu používám pro správu událostí jEvents ve verzi 3.1.39 a nejnovější Joomlu 3.3.6. Potřeboval bych průběžně exportovat události vytvořené v jEvents do svého (a přátel) kalendáře Google.
Udělal jsem si na to položku v menu, tak jak jsem to našel v dokumentaci jEvents, klepnu na tlačítko Google Calendar, vyhodí mi to odkaz, spustí mi to Google calendar, založím nový kalendář a nehrají se mi události. Problém nastává, když přidám novou událost do jEvents. V tomto případě se v G kalendáři už neobjeví a musím znovu vyexportovat kalendář z jEvents a založit nový kalendář v Googlu.
Jde to nějak udělat, aby se to refreshovalo stále, třeba po 12 hodinách? Prostě když přidám novou událost na webu, aby se to propsalo i do Googlu. Teoreticky by to tak mělo fungovat, ale nefunguje mi to.
Máte někdo zkušenosti?

Powered by Fórum