soubory ke kontaktum
01. úno 2015 20:07 #119951
Odpověď od Šandy
Uživatel
urcite mi to bude stacit, pokud to v CB funguje, mam ho nainstalovany, ale tuto volbu sem tam zatim nenasel. Je potreba to nekde v nastaveni aktivovat, nebo vyvolat nejakym modulem?
01. úno 2015 22:42 - 01. úno 2015 22:51 #119966
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Kterou volbu jste nenašel?
Je to normální komponenta a moduly
Musíte si mezi pole přidat třeba "kontrakt" a dát mu typ "file"
Je to normální komponenta a moduly
Musíte si mezi pole přidat třeba "kontrakt" a dát mu typ "file"
Poděkovali: Šandy
02. úno 2015 07:18 #119971
Odpověď od Šandy
Uživatel
aha, super, dekuji za nakopnuti, uz sem to nasel. Nemohl sem to najit, protoze i kdyz sem si nainstaloval tu bongovu cestinu, mam v CZ jen tu nabidku kdyz si najedu nad komponenty a community builder - tak ta je v CZ a odśtatni se mi nejak neprelozilo, ale neva, ted uz si s tim poradim.
Děkuji moc
Děkuji moc
02. úno 2015 07:29 #119972
Už jsem to psal a asi to budu muset dát i přímo k popisu překladu, ale čeština pro Community Builder verze 2.0.2 a vyšší se skládá se ze dvou balíčků:
Pluginu pro CB plg-cs-CZ.com_comprofiler_j3x.zip (instalujte přímo v CB) a Community Builder menu cs-CZ.com_comprofiler_j30.zip (instalujte ve Správci rozšíření Joomla!).
Připomínám, že překlad nelze použít na starší verze CB! Změn je hromada. Také překlad není úplně kompletní (není momentálně čas a týká se to části bublinové nápovědy), nicméně použitelný. Jakékoli připomínky na můj email nebo na fórum www.bongovo.cz
Vše najdete na www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/122-community-builder
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Šandy napsal: ...mam v CZ jen tu nabidku kdyz si najedu nad komponenty... a odśtatni se mi nejak neprelozilo, ale neva, ted uz si s tim poradim.Děkuji moc
Už jsem to psal a asi to budu muset dát i přímo k popisu překladu, ale čeština pro Community Builder verze 2.0.2 a vyšší se skládá se ze dvou balíčků:
Pluginu pro CB plg-cs-CZ.com_comprofiler_j3x.zip (instalujte přímo v CB) a Community Builder menu cs-CZ.com_comprofiler_j30.zip (instalujte ve Správci rozšíření Joomla!).
Připomínám, že překlad nelze použít na starší verze CB! Změn je hromada. Také překlad není úplně kompletní (není momentálně čas a týká se to části bublinové nápovědy), nicméně použitelný. Jakékoli připomínky na můj email nebo na fórum www.bongovo.cz
Vše najdete na www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/122-community-builder
02. úno 2015 08:04 #119975
Odpověď od Šandy
Uživatel
aa, uz to mam
to ze se preklad na plugin instaluje primoz komponenty sem cetl, ale zatim neinstaloval, nenapadlo me, ze by to melo vliv i na preklad samotne komponenty.Nyni uz vse vporadku

02. úno 2015 19:07 #119986
Odpověď od Šandy
Uživatel
Jeste bych se zeptal na jednu vec okolo CB, kdyz sem si ke kontaktum vytvarel ty vlastni pole s nahravanim souboru a dalsi, je tam dost veci na pouziti, jak prosty text, html...., ale potreboval bych jestli by bylo mozne nejakym modulem tam dat odpocet k urcitemu datu, kdyz si tam nekdo vlozi nejaky certifikat, tak pod tim by si nastavil kdy mu treba vyprsi platnost, a bud by si to hlidal jen v profilu a videl by u kazdeho toho souboru kdy vyprsi, nebo nejlip poslat nejake upozorneni na mail, ale to uz asi chci moc ze?

dekuji

dekuji
02. úno 2015 19:53 - 02. úno 2015 19:55 #119989
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
tak to už bohužel nevím, to je otázka na bonga nebo spíše si prostudovat manual -
www.joomlapolis.com/documentation/commun...gn=in-cb&pk_kwd=help
www.joomlapolis.com/documentation/community-builder/help/
www.joomlapolis.com/documentation/community-builder/help/
02. úno 2015 20:00 - 02. úno 2015 20:03 #119990
Odpověď od Šandy
Uživatel
mozna by to slo nejak prez Custom HTML, ale musel bych nejak namnozit modul pro odpocet casu
ale kdyby slo zakomponovat nejak primo do CB, bylo by to supr, uvidime co na to BONG
ale kdyby slo zakomponovat nejak primo do CB, bylo by to supr, uvidime co na to BONG

02. úno 2015 22:12 - 02. úno 2015 22:19 #119997
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Múžete pod pole příloha dát pole datum třeba "Platné do:"
Nebo v "popis" (jce editor) vložit do textu modul nebo plugin odečítající čas.
Nebo v "popis" (jce editor) vložit do textu modul nebo plugin odečítající čas.
03. úno 2015 08:49 #120001
Odpověď od Šandy
Uživatel
to pole s tím datumem jsem v CB nasel, kdyz to nevyresim jinak, tak tohle pouziju.
Jeste me napadlo jestli by to neslo propojit s jevents, tam jde dat i rocní opakovani a tak. Ale zatim jsem v jevents nenasel jestli kdyz se priblizi ta udalost v kalendari, jestli jde treba automaticky vygenerovat email bud primo tomu, komu ma datum vyprset, nebo aspon skupine adminu, ktery to daji dotycnemu vedet.
A jeste me trapi jedna vec, ale nechci zakladat nove tema, a tak to dam taky sem.
Potreboval bych vytvorit clanek s odkazem na 1 soubor ktery si uzivatele muzou stahnout, ale ten soubor je potreba menit. Takze 2 az 3 uzivatele budou mit pravo ten soubor zmenit, ale nechci to delat formou upravy clanku, protoze nevim jestli to zvladnou
premyslel jsem nad tim, ze ti urceni uzivatele budou mit v menu polozku nahrat timeplan, a kdyz ho nahraji, v clanku zmizi stary soubor a ukaze se jen ten novy s datumem posledniho nahrani.
a jeste jestli jde udelat, kdyz se soubor zmeni, zaslat obycejnym uzivatelum mail ze obsah je novy, takze jako "prihlasit se k odberu" ale to asi pujde jen kdyz to udelam nejak e foru nebo ne?
Jeste me napadlo jestli by to neslo propojit s jevents, tam jde dat i rocní opakovani a tak. Ale zatim jsem v jevents nenasel jestli kdyz se priblizi ta udalost v kalendari, jestli jde treba automaticky vygenerovat email bud primo tomu, komu ma datum vyprset, nebo aspon skupine adminu, ktery to daji dotycnemu vedet.
A jeste me trapi jedna vec, ale nechci zakladat nove tema, a tak to dam taky sem.
Potreboval bych vytvorit clanek s odkazem na 1 soubor ktery si uzivatele muzou stahnout, ale ten soubor je potreba menit. Takze 2 az 3 uzivatele budou mit pravo ten soubor zmenit, ale nechci to delat formou upravy clanku, protoze nevim jestli to zvladnou

premyslel jsem nad tim, ze ti urceni uzivatele budou mit v menu polozku nahrat timeplan, a kdyz ho nahraji, v clanku zmizi stary soubor a ukaze se jen ten novy s datumem posledniho nahrani.
a jeste jestli jde udelat, kdyz se soubor zmeni, zaslat obycejnym uzivatelum mail ze obsah je novy, takze jako "prihlasit se k odberu" ale to asi pujde jen kdyz to udelam nejak e foru nebo ne?
03. úno 2015 11:09 #120006
s CB vam opravdu neporadim. Ten nepouzivam, jen jsem jej prekladal.
Ale spis me napada, zda je nutne aby ty soubory davali uzivatele do profilu. Kdyz to tak ctu, tak vlastne ty pozadavky jsou prace pro nejakou komponentu pro stahovani souboru. Dle meho by toto vsechno mohl nabidnout jDownloads.
Odpověď od Bong

Moderátor

Ale spis me napada, zda je nutne aby ty soubory davali uzivatele do profilu. Kdyz to tak ctu, tak vlastne ty pozadavky jsou prace pro nejakou komponentu pro stahovani souboru. Dle meho by toto vsechno mohl nabidnout jDownloads.
10. úno 2015 10:38 - 10. úno 2015 10:42 #120105
Odpověď od Šandy
Uživatel
tak sem pouzil ten jdownloads, a splnuje to co potrebuju. Muj dotaz se vicemene tyka asi jen kosmetiky.
Neprisel sem na to, jak odstranit nahore tu "navigacni listu" kde je hlavni strana, vyhledat a nahoru, byl bych rad, kdyz mam v menu odkaz na jeden konkretni soubor, aby tam ta navigace nebyla.
Neprisel sem na to, jak odstranit nahore tu "navigacni listu" kde je hlavni strana, vyhledat a nahoru, byl bych rad, kdyz mam v menu odkaz na jeden konkretni soubor, aby tam ta navigace nebyla.