Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Tip na fotogalerii s jednoduchým ovládáním?

15. led 2015 13:10 - 15. led 2015 13:11 #119668
Odpověď od radek
Zkušený uživatel

vrtaak napsal: To Ozio vypadá dobře. Akorát škoda že to funguje jenom jako zprostředkování galerií z G+, podle popisu to dřív umělo i vlastní galerie. Na G+ to přidávání nových fotek, respektive alb taky není úplně snadný, než se člověk prokouše všema sociálníma tlačítkama... Nemyslím že jsem úplně tupej, ale než jsem pochopil jak mám zveřejnit album, že se to musí potvrdit několikrát, chvíli mi to zabralo;-) Ale když už to tam je, vypadá to pěkně!
Ozio podporuje i Flickr, ale ten je úplně marnej. Nechápu jak s tím můžou Američani fungovat. To je fakt peklo! :-) Zlatý Rajče! :-)

Ja s nim problem nemam. Nahrani fotek na G+ je uplna brnkacka a navic muzes pouzit Picasu. Socialni tlacitka muzes v klidu ignorovat. Ja jsem se jen potreboval ujistit, jak se vytvari alba a to jsem si overil za cca 2 minuty. Takze nauceni prace s Ozio pro me bylo dohromady tak na 4 minuty i s instalaci.

Zkusim to jeste s Flickrem. Tam mam fotek vic. Maji to fakt dobre zmaknuty. Tedka mam klid, protoze kdyz nekdo potreboval nahrat fotky, tak se mohli zblaznit treba z FTP. Toto tady vubec neresim.