Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Zdravotní kartotéka (veterina) - tipy/prace?

05. pro 2014 12:24 #119228
Měl bych jeden rychlý dotaz....známá by chtěla mít k dispozici online kartotéku pacientu/léků/plateb/prohlídek apod...
Vzhledem k tomu, že web jí běží na joomle 3, tak mi přišlo celkem logické jí i tu kartotéku postavit na joomle, aby měla všechno v jednom. Prohledal jsem spoustu webů zkoušel mnoho free rozšíření, ale nikdy to nebylo to ono nebo se mi to nedařilo ohnout do požadovaného výsledku. Do placených extensions jsem si netroufl, jen z toho důvodu, že nejsem zase až tak zkušený, abych jí řekl kup tenhle a ono to určitě půjde. Proto jsem chtěl poprosit o radu, pokud někdo něco podobného hledal a uspěl.

Pokud ne rozhodně by neměla problém zaplatit za naprogramování komponenty na míru. Samozřejmě v nějaké rozumné míře.

Zde zasílám její představu, jak by to mělo v ideálním případě vypadat. Zadání

Předem moc díky za reakce

05. pro 2014 12:35 #119229
Odpověď od Linelabcz
Admin
Dobrý den, napište nám prosím poptávku na email linelab@linelab.cz. s přesným zadáním, jak by měla online kartotéka fungovat. V tomto případě bude komponenta na míru určitě lepší řešení, než upravovat nějaké již hotové rozšíření. Díky.

05. pro 2014 12:36 #119230
Odpověď od Cony
Moderátor
A co se Vám nelíbí na tom programu Cavanti který odkazujete jako "zadání"?

06. pro 2014 00:22 #119234
Odpověď od HonzaG
Moderátor
No předpokládám, že známá je Veterinářka a tak kromě nějaké evidence a webového přístupu pro klienty, potřebuje také vydávat doklady, vytvářet lékařské zprávy atd... Speciálně požadavek evidence léků může být živá databáze cca 5.000 a více položek, které se musí aktualizovat atd... Proto vytvářet to v Joomle mi nepřijde jako dobrý nápad. Spíš bych šel cestou specializovaných programů pro veterináře jako je například WinVet a následně zpřístupnil jen potřebné údaje pro klienty nějakou synchronizací čísti databáze a podobně.

WinWet má sice trochu problém, že nepoužívá mySQL, ale to se dá přes ovladače také řešit.

A tímto řešením mimo jiné odpadá i problém s rizikem úniku nebo ztráty dat, pokud by se do webu někdo naboural. Přeci jen i veterinární záznamy jsou důvěrné a vztahuje se na ně nějaká legislativa.

HonzaG

Ps: Možná by bylo lepší si sepsat, co si od toho webu klientka slibuje a co by to tedy opravdu mělo umět. Jak znám veterinární praxi, tak není čas na nějaké přepisování údajů z jednoho systému do druhého, a pokud je, tak je někde chyba:-)

::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

Powered by Fórum