Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

adsmanager 3x na jednom webu

27. lis 2014 12:39 #119077
adsmanager 3x na jednom webu od Miroslav
Uživatel
Zdravím všechny joomlisty :)

Potřebují prosím poradit, chci na jednom webu 3x adsmanager, 1.inzerce 2. nabídka práce 3. Poptávky.
prošel jsem všechny soubory a složky a změnil názvy, složky jsem přepsal ručně a na kód jsem použil pspad Ctrl+H najít a nahradit tak určitě jsem něco nepřehlédl . instalace proběhne v pořádku , administrace je taky v pořádku včetně češtiny .
pak když přidám odkaz do menu a aktualizují stránku tak my vyskočí chybové hlášení
Fatal error: Cannot redeclare class TRoute in /home/www/e-fachman.cz/subdomeny/www/components/com_fachmanjob/lib/route.php on line 11

Na řádku 11 je jen závorka viz. kód
1.
Code:
<?php 2. /** 3. * @package fachmanjob 4. * @copyright Copyright (C) 2010-2014 Juloa.com. All rights reserved. 5. * @license GNU/GPL 6. */ 7. // no direct access 8. defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); 9. 10. class TRoute 11 .{ 12. var $menuname = 'mainmenu'; /** * Method to wrap around getting the correct links within the email * * @return string $url * @param string $url * @param boolean $xhtml */ static function getExternalURL( $url , $xhtml = false ) { $uri = JURI::getInstance(); $base = $uri->toString( array('scheme', 'host', 'port')); return $base . TRoute::_( $url , $xhtml ); }
neví někdo čím to může být?
některé názvy které byli velké se změnili na malé, může to být tím?
děkuji za odpovědi

27. lis 2014 12:52 #119078
Odpověď od Cony
Moderátor
:side: No vždyť Vám to píše: "Fatal error: Cannot redeclare class TRoute". Obávám se, že příliš nerozumíte programování, OOP apod. že jste si vzal na sebe velké sousto.
Ale je vůbec potřeba? Konkrétně AdsManager neznám, ale není možné v něm prostě nadefinovat nějaké kategorie a rozdělit si obsah do kategorií?
Uvědomte si, že to co děláte teď by jste musel znovu dělat při každé aktualizaci AdsManager, opravdu to chcete podstupovat?

27. lis 2014 14:31 #119080
Odpověď od Miroslav
Uživatel
Máte pravdu, programování nerozumím a sousto to je velké, ale chci to nějak zvládnout.
Máte pravdu i s aktualizacemi, nechtěl bych to podstupovat po každé aktualizaci, strávil jsem 5 hod casu na jedné komponentě a stejně to nefunguje.
Přemýšlel jsem ještě nainstalovat 3x joomlu což by nebyl problém, ale provázanost mezi třemi weby by bylo hodně krkolomné (přihlašování, odkazy a vše dělat 3x atd.)
Do kategorií by to rozdělit šlo, ale nevím jestli jde nějak nadefinovat zadávací formulář tak aby se zobrazil podle toho co chci vložit, izerát-nabídku práce –poptávku.
Zkusím ještě popřemýšlet a prozkoumat adsmanager, taky ještě zkusím pročíst co nabízí placená verze.
Děkuji za odpověď, hezký den

27. lis 2014 16:10 #119081
Odpověď od Bong
Moderátor
V placené verzi nezískáte nic co by souviselo s vaším "problémem". Ale budete ji potřebovat jestli chcete za umístění inzerátů kasírovat peníze.

Prostě vytvořte 3 (nebo více kategorií) dle potřeby a v každé pak potřebné podkategorie. Klidně si pak pro každou kategorii zvlášť můžete vytvořit samostatnou položku menu...

Ale být vámi rozmyslím si dělení, to vaše 1.inzerce 2. nabídka práce 3. Poptávky mi vůbec nedává smysl...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

27. lis 2014 18:43 #119083
Odpověď od Miroslav
Uživatel
Všiml jsem si, když vytvořím nové pole tak jde přiřadit k určité kategorii, takže to co chci, půjde udělat.
Web bude určený pro řemeslníky
inzerce: prodej a nákup nářadí, stavebního materiálu, stavebních strojů a užitkových vozidel. Zdarma!
Práce: hledám /nabízím práci - adsmanger je nato stvořený, lze u odpovědi na inzerát odeslat přílohy (životopis, průvodní dopis atd.)zdarma!
Poptávka: uživatelé/návštevníci můžou zadat poptávku třeba na rekonstrukci koupelny, řemeslníci zpracují cenovou nabídku a odešlou ji v odpovědi na inzerát. Zdarma!
Kunena fórum na řešení různých stavebních záležitostí
Chtěl jsem ještě communiti buillder na vytvoření sociální sítě pro stavaře kde by se mohli zdarma prezentovat, ale na CB 2.0.2 není čeština a sám s mojí googlovskou angličtinou se do toho nebudu pouštět, nevypadalo by to moc profesionálně.

27. lis 2014 21:04 #119087
Odpověď od Bong
Moderátor
Treba vas potesi, ze na nove cestine se pracuje. Ale jen zaklad ma cca 2000 retezcu...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum