Malware
24. lis 2014 21:03 #119035
Dobry vecer,
diky free joomla template jsem si pred casem vytvorila stranky... Kdyz na ne ale ted kliknu, tak mi hlasi - webove stranky, ktere chcete otevrit obsahuji malware...
Mate nekdo podobnou zkusenost? Co to ted pro me znamena? Je napadnuta a je po ni?
Diky moc za kazdou odpoved
diky free joomla template jsem si pred casem vytvorila stranky... Kdyz na ne ale ted kliknu, tak mi hlasi - webove stranky, ktere chcete otevrit obsahuji malware...
Mate nekdo podobnou zkusenost? Co to ted pro me znamena? Je napadnuta a je po ni?
Diky moc za kazdou odpoved
24. lis 2014 22:40 #119036
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik

Zkušený uživatel
1. jak jste došla k názoru, že to je vinou free šablony?
2. odkaz na web?
3. verze joomla?
4. víte co je to aktualizace?
5. slyšela jste někdy pojem hack?
No pokud se v tom nevyznáte (vypadá to tak), tak to někomu svěřte at se na to podívá. Člověku, který nemá ponětí o tom co hledat a kde to vysvětlit takto určo nejde.
2. odkaz na web?
3. verze joomla?
4. víte co je to aktualizace?
5. slyšela jste někdy pojem hack?
No pokud se v tom nevyznáte (vypadá to tak), tak to někomu svěřte at se na to podívá. Člověku, který nemá ponětí o tom co hledat a kde to vysvětlit takto určo nejde.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
24. lis 2014 23:08 #119038
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
dejte alespoň odkaz na stránky, jinak se nedá poznat nic
24. lis 2014 23:16 #119040
Odpověď od Mari
Uživatel
1. netusim koho je to chyba
2. mmaupair.com/index.php/en
3. verze 3
4. neaktualizovala som zatial nic, poradite mi kde a ako?
5. necham si poradit...
)
2. mmaupair.com/index.php/en
3. verze 3
4. neaktualizovala som zatial nic, poradite mi kde a ako?
5. necham si poradit...

25. lis 2014 10:26 #119041
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
A chodí vám tam vůbec lidi? Ta stránka na kterou odkazujete mi žádné hlášení nepíše, zato výchozí stránka
www.mmaupair.com
končí nekonečnou smyčkou.
Zkuste vypnout vytváření SEF URL v Globálním nastavení. Funguje? Případně to nastavte správně, tedy Globální nastavení - Veřejná část:
Nastavení SEO
Přátelské URL Ano
Použít přepis URL Ano
Přidat k URL příponu Ne
htaccess.txt přejmenovat na .htaccess a upravit obsah
zakomentujte: #Options +FollowSymLinks
odkomentujte: RewriteBase /
Zkuste vypnout vytváření SEF URL v Globálním nastavení. Funguje? Případně to nastavte správně, tedy Globální nastavení - Veřejná část:
Nastavení SEO
Přátelské URL Ano
Použít přepis URL Ano
Přidat k URL příponu Ne
htaccess.txt přejmenovat na .htaccess a upravit obsah
zakomentujte: #Options +FollowSymLinks
odkomentujte: RewriteBase /
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
25. lis 2014 11:45 #119043
Odpověď od Cony

Moderátor
No mně to nekonečnou smyčkou nekončí - přesměruje se právě na index.php/en, kde to varování opravdu svítí (v Chrome - je to takový ten warning od Google).
V kódu stránek je opravdu vložený podezřelý skript a to z domény itsartgallery.com. Na první pohled dokonce opravdu vypadá, že je vložený přímo do šablony. Otázkou je, kde se tam vzal. Kde jste tu šablonu stahovala? Určitě přímo od jejího výrobce?
Kód tam mohl být od začátku, jen chvíli trvalo, než Vás Google zaregistroval.
Aktualizovat máte přímo v administraci v Joomle. Hned na úvodní stránce na Vás křičí červené ikonky "Nalezená aktualizace".
Základní info co s hacknutými stránky naleznete třeba zde . Otázkou je, zda je to opravdu Hack, ebo jste si to zanesla nějak sama (mapř. instalací šablony nebo jiného rozšíření z jiného než oficiálního zdroje).
V kódu stránek je opravdu vložený podezřelý skript a to z domény itsartgallery.com. Na první pohled dokonce opravdu vypadá, že je vložený přímo do šablony. Otázkou je, kde se tam vzal. Kde jste tu šablonu stahovala? Určitě přímo od jejího výrobce?
Kód tam mohl být od začátku, jen chvíli trvalo, než Vás Google zaregistroval.
Aktualizovat máte přímo v administraci v Joomle. Hned na úvodní stránce na Vás křičí červené ikonky "Nalezená aktualizace".
Základní info co s hacknutými stránky naleznete třeba zde . Otázkou je, zda je to opravdu Hack, ebo jste si to zanesla nějak sama (mapř. instalací šablony nebo jiného rozšíření z jiného než oficiálního zdroje).
25. lis 2014 14:08 #119044
Odpověď od Martin70

Zkušený uživatel
Mně Chrome na Macu hlásí malware. Sucuri.net toho tam hlásí spoustu.